<

Лукашенко пригрозив Заходу, що його літаки вже можуть нести ядерну зброю рф

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:44 | 26.08.2022 / Новини / , /
Перегляди
334
/ коментарі 2

Самопроголошений президент білорусі олександр лукашенко заявив, що білоруські літаки Су вже переобладнали для того, щоб вони могли нести ядерну зброю, і додав, що вже визначені цілі на випадок провокації Заходу проти білорусі.

Про це пише Українська правда з посиланням на білоруське держвидання Белта.

“Ми колись із путіним у Пітері заявили, що переобладнаємо й білоруські літаки Су для того, щоб вони могли нести ядерну зброю. Ви що, думаєте, ми язиком ляпаємо? Все готове!” – йдеться у повідомленні.

За його словами, зараз Захід у рамках операції “Атлантична рішучість” продовжує вивантажувати військову техніку США, після чого гелікоптери та обладнання перекинуть у тому числі і до країн Східної Європи.

“Вони повинні розуміти, що жодні гелікоптери, літаки, якщо вони підуть на загострення, їх не врятують. Нехай думають. Я їх п опередив: не дай боже, якась серйозна провокація проти Білорусі – цілі у нас визначені. Центри ухвалення рішень – ми їх знаємо, я не погрожую нікому, вони дивляться за нами, а ми стежимо за ними”, – сказав лукашенко.

Самопроголошений президент білорусі додав, що якщо не влада в Європі, то військові “прекрасно розуміють: загострювати відносини з білоруссю не можна, тому що це загострення відносин і з Союзною державою з ядерною зброєю”.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 Травня, Неділя