<

Лукашенко обговорив із шойгу «гарантії безпеки для Білорусі»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:08 | 11.04.2023 / Новини / , , /
Перегляди
140
/ Коментарі відсутні

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко провів зустріч у Мінську з міністром оборони росії сергієм шойгу.

Про це повідомляє білоруська інформагенція Белта.

“Прощаючись після останніх переговорів з володимиром путіним, ми домовилися, що ви зі спеціалістами приїдете до Білорусі, і ми сядемо з вами, обговоримо питання безпеки Білорусі. Ви знаєте, на ВДС я вже порушував це питання. Але до цього ми обговорили це питання із володимиром володимировичем”, – сказав Лукашенко.

Білоруський диктатор констатував, що західні країни не виконують домовленостей щодо гарантій безпеки, які давалися в рамках Будапештського меморандуму в обмін на виведення ядерної зброї.

“Західні держави розтоптали всі ці договори, угоди та заяви, і жодної безпеки немає . Йшлося про економічну безпека в тому числі. Ну яка економічна безпека, якщо вони вводять проти Білорусі й росії санкції”, — підкреслив Лукашенко.

“У випадку агресії проти Білорусі рф “захищатиме країну як власну територію”. Ось такі нам потрібні гарантії безпеки”, — підсумував президент Білорусі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

12 Травня, Неділя
11 Травня, Субота