<

Легковик із сумнівними документами спричинив ДТП у Луцьку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:36 | 4.09.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

3-го вересня, близько 18:00, у Луцьку «Opel Vectra» зіткнувся із автомобілем «Jeep». За кермом останнього перебував п’яний лучанин із сумнівними документами на автівку.

Внаслідок автопригоди ніхто не постраждав, – повідомляє ГУНП у Волинській області.

З’ясували, що 55-річний лучанин керував «Opel Vectra» у стані сп’яніння, окрім цього реєстраційні документи викликали у патрульних підозру. Правоохоронці виявили ознаки підробки бланку свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу.

Автомобіль затримали, документи вилучили та направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

За керування транспортним засобом у стані сп’яніння співробітники патрульної поліції склали на водія адміністративний протокол за ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Окрім цього, на правопорушника склали адміністративні протоколи за ст.ст. 124 (порушення правил дорожнього, що спричинило пошкодження транспортних засобів) та 122-4 (залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) КУпАП.

Щодо підозрілих документів, відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 358 Кримінального кодексу України. Йдеться про підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Травня, Четвер
15 Травня, Середа