<

Law Army of Ukraine — українські юристи надають безплатні консультації на актуальні зараз теми

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:03 | 24.03.2022 / Новини / , /
Перегляди
79
/ Коментарі відсутні

Війна серед іншого вимагає і юридичної грамотності. Аби допомогти з цим, українські адвокати і юристи об’єднуються задля безплатної юридичної допомоги. Чат-бот на цю тему вже працює в Телеграмі.

Адвокати Києва, Одеси, Житомира, Полтави, Чернівців, Вінниці, Сум та інших міст створили ініціативу Law Army of Ukraine, повідомляють на Платформа.

Це чат-бот, через який можна отримати живі консультації юристів. За словами засновників, головна мета — допомогти та проінформувати кожного щодо: прав і обов’язків під час воєнного стану, мобілізації; державних соціальних програм, допомоги, виплат та компенсацій; оперативного вирішення ситуацій; статусу біженця, притулку, перетину кордону, питань майна; важливих юридичних новин та нових законів тощо.

Окрім чат-бота, в якому можна спілкуватися письмово або попросити про дзвінок адвоката, є також телеграм-канал, де юристи розповідають про свою роботу та пояснюють найбільш значущі теми. Як сплачувати податки ФОПам, як отримати зброю, в чому різниця статусу біженця та тимчасового захисту в іншій державі, кому з чоловіків можна виїхати за межі України в умовах воєнного стану — адвокати надають консультації з цих та інших питань.

За кілька днів роботи проєкт вже відповів на понад 1000 звернень.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 Травня, Понеділок