<

Льотчики Севастопольської бригади тренуються на луцькому летовищі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:50 | 3.03.2021 / Новини / , /
Перегляди
8
/ коментарів 10

Навчальні польоти у небі над Луцьком здійснюють пілоти 204-ої Севастопольської бригади тактичної авіації імені Олександра Покришкіна. Зі слів командира частини, полковника Віктора Меретіна, льотчики готуються до ведення повітряних боїв на фронтових винищувачах МІГ-29.

Авіатори відпрацьовують завдання на військовому аеродромі “Луцьк”. Наразі молодий льотний склад виконує підготовку у складних видах підготовки та готується до ведення одиночних і парних повітряних боїв, – повідомляє Суспільне Волині.

Тренувальні польоти, зі слів Віктора Меретіна, виконує на МІГ-29, який перебуває на озброєнні бригади.

Льотні зміни відбуваються два-чотири рази на тиждень. Авіатори відпрацьовують завдання за різних погодних у мов та у темну пору доби.

За справність авіаційної техніки на аеродромі відповідає заступник командира авіаційної ескадрильї з інженерно-авіаційної служби Андрій Кравченко. Говорить: до польоту літаки майже годину готує інженерно-технічна служба. Перевіряють справність усіх систем.

Севастопольська бригада тактичної авіації на аеродромі біля Луцька дислокується третій рік. Коли Російська Федерація анексувала Крим у 2014 році, льотчик, чиє ім’я засекречене, розповів: присязі не зрадив. Говорить: двічі на вірність не присягають.

Зі слів льотчика, у небі над Луцьком вчиться виконувати різні бойові завдання. Польоти відбуваються, каже, згідно з навчальним планом.

До слова, на початку грудня минулого року на постійне місце дислокації – Луцький військовий аеродром – з бойового чергування в акваторії Азовського моря повернулися винищувачі МІГ-29 та пілоти Севастопольської бригади імені Покришкіна.

Також наприкінці грудня 2020 року до Луцька перегнали відремонтований бойовий літак МіГ-29, який отримав серйозні пошкодження комплектуючих частин після невдалого приземлення.




коментарів: 10
  1. сподіваюсь, в польоті вони між собою перемовляються на мові ??? адже вони на службі !

  2. А яка різниця на якій мові вони між собою перемовляються якщо вони захищають вас і державу?

      • так ! я люблю все українське і бажаю шоб його було якмога більше ! а все кацяпське і комуняцьке зникло ! сподіваюсь, ти теж бажаеш, Усер ?

  3. вони держ.службовці України и повинні розмовляти на мові ! інакше на них треба поскаржатись !

  4. Молодці,хлопці!!! Ви захищаєте Україну. А якщо до Вас прискачуть нацистскі недобитки і будуть кричати, що москаль теж літає на МіГ-29, гоніть їх під три чорти або на бочку з порохом – “пущай полетают”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя