<

Купив довідку за 31 тис. грн, щоб виїхати за кордон: уродженця Любомля покарали умовно

19:18 | 11.06.2023 / Новини / /
Перегляди
2041
/ 1 коментар

Судили волинянина, який за 31 тисячу гривень придбав підроблені документи, які мали б допомогти йому виїхати за кордон. Відповідно до ухваленого вироку Любомльського суду він отримав умовне покарання.

Дмитро Ш., будучи особою призовного віку, у квітні замовив через Вайбер виготовлення підробленого тимчасового посвідчення військовозобов’язаного, направлення на медогляд військово-лікарською комісією з метою підтвердження діагнозу, картки обстеження та медогляду і довідки ВЛК. Він надав свої персональні дані та фотокартку невстановленій особі, – пишуть Волинські новини.

Вищезазначені «документи» волинянин отримав від невстановленої особи через відділення «Нової пошти в Любомлі, переславши 30 тисяч 900 гривень на банківську картку. 14 квітня ухилянт використав «документи» на пункті пропуску «Ягодин», однак виїхати за кордон йому не вдалося, адже підробку виявили працівники ДПС.

У суд обвинувальний акт надійшов з угодою між обвинуваченим та прокурором про визнання винуватості. Про Дмитра Ш. відомо, що він є уродженцем Любомля, нині навчається у Національному лісотехнічному університеті України в Львові.

Суд затвердив угоду, призначивши ухилянту два роки обмеження волі, яке замінив роком іспитового терміну.




один коментар
  1. Не хочуть, ой не хочуть прості люди (ті хто не синки депутатів) душу богу віддавати , тому тікають хто як може..

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок