<

Ковельчанин повідомив про корупційні схеми у сервісних центрах Волині

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:12 | 18.11.2021 / Новини / /
Перегляди
1146
/ коментарі 4

Активісти з Луцька та Ковеля запевняють, що у всіх чотирьох сервісних центрах на Волині налагоджені корупційні схеми, і щось зробити можна тільки через так званих «рішал», а схеми очолює одна людина з керівництва регіонального центру.

За словами водіїв, щоб зробити водійське посвідчення, треба заплатити 150-200 доларів США. За інші послуги – розцінки вищі. Платити доводиться за категорію, йдеться у сюжеті Insider Media Group, – передає Ковель медіа.

Серед тих, хто активно викриває корупційні схеми – заступник голови Громадської ради при Ковельському міському голові Максим Якіменко від осередка ГО «Авто Сила в м. Ковель». Журналістам він представився головою ГО «Ковельська об’єднана громада», яка зареєстрована 11 червня.

А звичайні люди, які приходять, вони без грошей не можуть здати ні одного екзамена взагалі. Це все від того, що хтось налагодив схему. А хтось – це, багато хто, з ким я спілкувався, не на камеру говорили, що це всьо заступник оцей – це самий главний «схемщик» Томчук. Самий главний «схемщик» Волинської області. І всі оці «рішали» підпорядковуються йому”, – заявив Максим Якіменко.

Обурені волиняни, серед них були й учасники АТО, прийшли до регіонального сервісного центру МВС України у Волинській області, аби висловити свої претензії керівництву.

Однак очільника на робочому місці не виявили: він нібито був у відрядженні. Тому до активістів на зустріч вийшов заступник керівника регіонального сервісного центру Сергій Томчук.

“А то ви самий главний «рішало» сервісних центрів?” – спитав Максим Якіменко

Потім розмова вже була у кабінеті посадовця, куди той спочатку не хотів пускати журналістів.

Максим Якіменко та Сергій Томчук / Фото: Insider Media Group

“Коли кінчиться хабарництво в сервісних центрах Волині?” – допитувався Максим Якіменко.

“Про що ви говорити? У вас є факти?” – перепитав Сергій Томчук.

“Да. Є факти, які неоднозначно кажуть, мало того, що у нас є хабарництво, так ви возглавляєте це хабарництво. Я вас повезу по всіх сервісних центрах – Камінь-Каширський, Ковель, Нововолинськ, Луцьк. Я вам даже покажу всіх «рішал», які туда заходять, – доводив Якіменко.

Сергій Томчук зробив вигляд, що вперше про це чує про хабарі та корупцію.

Фото: Insider Media Group

“Я готовий виїхати в любий сервісний центр з вами, провести цей рейд, будемо його так називати. Візьмемо того, кого ви хочете, того, кого потрібно. Давайте будемо їздити кожен божий день”, – запропонував Томчук.

Ветеранам АТО він пообіцяв зробити спільний таємний рейд, а тим, хто має факти хабарництва – порадив звертатися в правоохоронні органи, аби вони провели розслідування.

“Зараз кіпіш. Всьо. Їм там дадуть команду: всім сидіти, нікуди там не дивитися, ніякі гроші не брати. Пройде неділя і ця схема опять запрацює”, – переконаний Максим Якіменко.




коментарів: 4
  1. Зате за гроші можна купити права в цієї недоробленої мусорні ,а потім аварії на дорогах .

  2. у луцьку купив автомобіль .зняв по гінеральному дорученю в мрев луцка і поставив на себе .через 2 місяці приїхали уголовний розиск і забрали авто мотивуючи тим що доручення було не справжне .досих пір оббиваюч и порогі у всіх інстанціях мене посилають на три букви .всі копії документів у мене е .дуже прошу допоможіть скажіть що робити

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

7 Травня, Вівторок
6 Травня, Понеділок