<

«Контракт добіг кінця»: Андрій Шевченко залишив посаду головного тренера збірної України

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:28 | 1.08.2021 / Новини / /
Перегляди
309
/ коментарів 5

Головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко повідомив про завершення контракту з Українською асоціацією футболу. Протягом 5 років він був на чолі збірної України.

Про це він повідомив у Facebook.

«Сьогодні добіг кінця мій контракт з Українською асоціацією футболу, я провів п’ять років з головною командою країни. Це була наполеглива робота, яка довела, що ми здатні грати в сучасний футбол», ㅡ написав він.

Шевченко подякував президенту та виконкому УАФ, а також «кожному гравцеві, кожній людині хто допомагав і був причетний до команди».

«Велика вдячність всім вболівальникам за підтримку і критику. Разом нам вдалося показати, що наш футбол може бути конкурентним, результативним і цікавим», ㅡ зазначив Шевченко.

Відомий український футболіст, володар Золотого м’яча-2004 Андрій Шевченко очолив збірну України з футболу у 2016 році. Попередній головний тренер збірної Михайло Фоменко подав у відставку у зв’язку з провальним виступом команди на Євро-2016.

Українська збірна на чолі з тренером Шевченком цьогоріч пройшла на Євро-2020 до стадії чвертьфіналу, де поступилася Англії (0:4). До того українська команда посіла третє місце у групі, здобувши 3 очки завдяки перемозі над Північною Македонією (2:1), а в 1/8 фіналу в додатковий час дотиснула Швецію (2:1).

Попри прикрий результат у матчі з англійцями, вболівальники української збірної дякували футболістам та Шевченку за гру та перший в історії нашої збірної квиток у чвертьфінал цього турніру.

Фото: AP Photo/Ettore Ferrari, Pool




коментарів: 5
  1. Ееее)), спасибі і до нових зустрічей на клубному рівні. Може колись і AC Milan захоче

  2. урвав касу і тепер вперед покоряти поля для гольфа! Нема худа без добра, як то кажуть.. Може хоч тепер головну команду очолить спеціаліст з досвідом і ми зможемо у відборі подолати фінів з казахами та вийти на впевнене 2ге місце для плей-офф на Кубок Світу в Катарі. . .

  3. Ну что значит, Андрюша, благодарим значит за всю твою работу, значит.
    Удачи во всех последующих, значит, решениях и делах!

  4. Боже любий , та який з Шеви тренер? Кого він перед тим раніше тренерував/дресирував?) Знайшли тактика стратега на свою голову)

  5. маючи таких виконавців як Зіна,Маліновскій,Яремчук,Степаненко,Циганков, Ярмола в кінці кінців.. то таку збірну міг би і шут триндун Лєонєнко з Футбольного шоу тренерувати. Гірше б точно не було

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

17 Травня, П’ятниця