<

Команда луцьких артистів потрапила в ДТП

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:24 | 30.09.2019 / Новини / , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

28-го вересня луцька команда «Z-show» потрапила в аварію. Авто, у якому їхали артисти зі Львова до Луцька, на повороті знесло у відбійник. 

Про це у мережі написала одна із членів команди Лілія Михальчук, передає “Волинська правда”

Аварія трапилася у суботу, 28-го вересня, біля села Гамаліївка. Дівчина розповідає, що тоді команда працювала на весіллі у Львові, а це був третій захід на той день.

«Наша робота пов’язана з постійними переїздами, довгими годинами в дорозі. На жаль, з нами трапилося те, чого я завжди десь глибоко в душі побоювалася. Відпрацювавши вже останнє на той день чудове весілля у Львові, ми вирушили додому. Ми були вже доволі втомлені, три весілля як не як, 8 годин в дорозі. Чомусь в таких ситуаціях мозок стирає частину спогадів про все, що відбувається , але я пам’ятаю свої думки в той момент коли все відбувалося», – розповідає дівчина.

Автомобіль занесло, розкрутило по дорозі. Потім машина вдарилася вже іншим боком і зупинилася.

«Як описати ті емоції, що були в той момент? Полегшення та істерика одночасно. Ми живі – це головне. Автомобіль, на жаль, не вцілів. Стояти посеред ночі десь на трасі біля Львова і бачити, як його прибирають з дороги просто пересічні люди, які зупинилися щоб допомогти, речі, які розкидані по дорозі, і обломки автомобіля всюди. Це страшно. Але ми вціліли,і пережили. Це головне. Зараз потрібно лише час, аби зібрати себе до купки і з новими силами приступити до роботи», – додає Лілія Михальчук.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Травня, Неділя