<

Кохання на війні: в Україні одружуються пари, не відкладаючи на потім

Цей запис опубліковано більш як рік тому
03:33 | 5.03.2022 / Новини / , /
Перегляди
418
/ Коментарі відсутні

В Україні вже більше тижня триває війна. Але життя – не перемогти. У бомбосховищах народжуються діти, а пари, які думали поєднати свої долі, не відкладають весілля на потім.

Замість урочистостей у РАЦСах – маленькі кімнати, замість весільних пісень – канонади. Кожен день – наче останній і від цього почуття ще гостріші і ще цінніші, пишуть Волинські Новини.

28-го лютого у Києві одружилися пара. Марія – медсестра гастроентерологічного центру Київської обласної клінічної лікарні та Дмитро – IT-спеціаліст, волонтер. Пару благословляли усім колективом.

2-го березня в охопленому боями Києві одружилися начальник управління патрульної поліції Києва Юрій Зозуля і журналістка Ангеліна Карякіна.

Засвідчив факт укладання шлюбу начальник Департаменту патрульної поліції Нацполіції, полковник поліції Євгеній Жуков. Про це він написав у фейсбуці.

«За законами воєнного стану я як командир підрозділу засвідчив шлюб мого підлеглого і побратима Юрія Зозулі і його нареченої Ангеліни Карякіної», – відзначив він.

Не відкладати на потім одруження вирішили поліцейські патрульної роти міста Сарни Олександр і Олеся.

2-го березня вони уклали шлюб без білої сукні, друзів, батьків, але з букетом нареченої. У забарикадованій міській раді українські воїни присягнули на вірність одне одному та пішли далі боронити Україну.

2-го березня в Іванівській громаді Хмільницького району (колишнього Калинівського району – ред.) одружилися дві пари військових. Усі вони служать у одній частині. Цього дня в них замість весільного вбрання– камуфляж, а замість святкових стрічок – автомати.

А українські ілюстратори для підняття духу українців поміж обстрілами малюють шаржі, і деякі – на тему кохання по-українськи.

Читайте також: В бомбосховищі на Одещині побралася пара.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок