<

Кіт-блогер Степан зібрав 10 тисяч доларів допомоги тваринам в Україні

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:45 | 1.04.2022 / Новини / , , /
Перегляди
198
/ Коментарі відсутні

Популярний кіт-блогер Степан, який через війну змушений був виїхати з рідного Харкова до Франції, зібрав понад 10 тисяч доларів для зоозахисних організацій і Миколаївського зоопарку.

У дописі на сторінці Степана в інстаграмі висловлено подяку всім підписникам, які долучилися до збору коштів.

«Ваш внесок безцінний – завдяки вашій підтримці ми зможемо забезпечити гідний догляд та лікування для кожної тварини в Україні», – зазначається від імені харківського кота.

Блог Степана популярний у багатьох країнах. У листопаді 2021 року його фото в інстаграмі виставила співачка Брітні Спірс, написавши: «Якщо від мене час від часу не буде нічого чутно, зможете мене десь зловити із цим котом!».

До того у своїх соцмережах Степана постили модель Хейлі Бібер та акторка Діана Крюгер.

Харківський котик став відомим завдяки відео та фото, де він сидить за столом, поклавши «лікоть» на поверхню, із келихом вина чи коктейлем, але незмінно сумним виразом мордочки. Відео супроводжується світовими музичними хітами. Через такі дописи користувачі тіктоку та інстаграму стали порівнювати себе з котом, і він став мемом «Я на сумній вечірці».

З початком повномасштабної війни Степан «зник» на 2 тижні, а потім повідомив підписникам, що через постійні обстріли рідної Салтівки в Харкові змушений був тікати з міста і наразі перебуває у Франції. Степанові 13 років. Господиня підібрала його на вулиці ще кошеням.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

14 Травня, Вівторок