<

Кількість жертв снігової бурі у США зросла до 63 осіб

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:39 | 28.12.2022 / Новини / , , /
Перегляди
192
/ 1 коментар

Через зимовий циклон, який охопив більшу частину Сполучених Штатів, станом на 27-ме грудня загинуло щонайменше 63 особи.

Про це йдеться в повідомленні телеканалу NBC News із посиланням на офіційні звіти представників влади у США, пишуть Волинські новини.

“Число загиблих у результаті масштабного зимового циклону в США у вівторок зросло до 63 людей, у той час як рекордно потужний снігопад заблокував дороги, перешкоджаючи рятувальним операціям”, – йдеться в повідомленні.

Лише напередодні влада підтвердила загибель 37 людей. Після цього надходили нові повідомлення про знайдених жертв внаслідок негоди.

27-го грудня, мер міста Баффало (штат Нью-Йорк) Байрон Браун офіційно підтвердив ще сім нових смертельних випадків. Він зауважив, що останній шторм, очевидно, був “гіршим за все, що місто бачило впродовж останніх 50 років”.

Він закликав громадян не полишати своїх домівок без потреби та не намагатися їхати власним транспортом по заметах.

“Нам потрібно, щоби люди продовжували зберігати терпіння, уникати виїзду на дороги сьогодні, і як тільки ми зможемо, ми скасуємо заборону на користування транспортом у місті Баффало”, – сказав Браун.

Нагадаємо, у неділю, 25-го грудня американці пережили найхолодніший день Різдва за всю історію спостережень. Температура повітря у Сполучених Штатах подекуди сягала мінус 45 градусів за Цельсієм.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 Травня, П’ятниця