<

Кількість загиблих в Одесі зросла до 8, серед них – 3-річний хлопчик та немовля

10:09 | 3.03.2024 / Новини / , , /
Перегляди
74
/ Коментарі відсутні

Внаслідок ворожої атаки по багатоповерхівці в Одесі загинули 8-ро людей, серед них 3-річний хлопчик та тримісячне немовля.

Унаслідок удару знищено 18 квартир знищено та, за попередніми даними, ще 7 пошкоджено. У пошкодженому будинку відновлено електропостачання. Теплопостачання немає в 11 будинках, школі та дитячому садочку, тривають роботи з відновлення роботи котельної. Два будинки залишилися без газу. Про це повідомили у Державній службі України з надзвичайних ситуацій.

Як повідомили в ДСНС, серед загиблих – трирічна дитина. Тіло малюка 2021 року народження знайшли на рівні першого поверху. Також вдалося ідентифікувати тіла загиблих жінки 1952 року народження та чоловіка 1988 року народження.

Станом на 15:00 з-під завалів дістали п’ятого загиблого.

Надвечір 2-го березня під завалами знайшли тіла матері й тримісячної дитини. Чоловік зі старшою донькою врятувалися, бо були в іншій кімнаті.

Також відомо про вісьмох поранених, з яких одна дитина. Врятовано п’ятеро людей.

Наразі не можуть підтвердити місце перебування ще вісьмох людей зі зруйнованої багатоповерхівки, зокрема дітей 8 і 10 років, повідомив ОВА Олег Кіпер.

“Станом на 21:30: постраждало 9 осіб, з яких одна дитина. Врятовано 5 осіб. Загинуло 8 людей, з яких 2 – діти”, – йдеться в повідомленні.

Пошуково-рятувальна операція триває.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота