<

Керуючій компанії індустріального парку «Нововолинськ» надано в оренду земельні ділянки строком на 25 років

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:15 | 2.11.2022 / Новини / /
Перегляди
1398
/ Коментарі відсутні

Керуючій компанії індустріального парку «Нововолинськ» ТОВ «Інвестиційно-керуюча компанія Бюро Інвестиційних Програм» надали в оренду земельні ділянки площею 20,0 гектарів та встановили плату за їх використання.

Відповідні земельні ділянки для створення індустріального парку у Нововолинську надано в оренду строком на 25 років, про це зазначили 1-го листопада на Дні депутата. На даній території будуть розміщенні основні, підсобні та допоміжні будівлі та споруди підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

Встановлення ставки орендної плати відбудеться відповідно до нормативно-грошової оцінки земель з розрахунком: за перший рік використання 0,1%, за другий рік використання 1,7%, за третій рік використання 1,9%, за четвертий рік використання 2,3%, за п’ятий рік – 2,5%. Розмір плати за використання земельних ділянок переглянуть через 5 років від дати укладання. Загальна вартість 20 гектарів становить 65 млн гривень.

Зазначимо, що створення індустріального парку «Нововолинськ» спрямоване на те, щоб забезпечити зростання доходів населення та міського бюджету. Міський голова Борис Карпус також додав, що пріоритетом є створення 660 робочих місць.

Нагадаємо, що керуючу компанію обрали ще 21-го вересня на черговій сесії Нововолинської міської ради, нею стала ТОВ «Інвестиційно-керуюча компанія Бюро Інвестиційних Програм» з міста Київ. Схему індустріального парку, яка включатиме 4 зони, можна переглянути у статті за посиланням.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Травня, Субота
17 Травня, П’ятниця