<

Ізолювали нардепа ОПЗЖ, який контактував з інфікованим на коронавірус

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:33 | 6.03.2020 / Новини / , /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Нардепа від ОПЗЖ Олега Волошина, який контактував з інфікованим на коронавірус депутатом Національної асамблеї, ізолювали.

Про це розповіли нардеп від “Європейської солідарності” Вікторія Сюмар у фейсбук і голова комітету ВР з питань енергетики та житлово-комунальних питань Андрій Герус на круглому столі у ВР, – передає Українська Правда.

Сюмар повідомила “…депутата Волошина таки ізолювали. … Перевірять на предмет неперебірливих зовнішніх контактів. Втрутитися довелося спікеру і секретареві РНБО”. 

Як уточнила Сюмар, в ході засідання ВР з приводу ситуації з Волошиним спікер парламенту зателефонував секретарю РНБО Олексію Данілову, після чого згодом Волошина вивели із зали засідань Верховної Ради. 

Данілова сказала: “Не маємо права розповсюджувати інформацію відносно будь-якої особи. У разі виникнення подібних ситуацій, без прив’язки до прізвища, обов’язково беруться аналізи для проведення тестів і людина ізолюється”. 

“Нардеп Волошин, який спілкувався у Франції з інфікованим на коронавірус, пройде відповідний тест і, можливо, перебуватиме на обсервації”, – розповів Герус. 

Наприкінці лютого депутат від ОПЗЖ Олег Волошин відвідав Францію, де мав зустріч із депутатом Національної асамблеї Жаном-Люком Рейтцером, який заразився коронавірусом і зараз перебуває в реанімації.

На поточному тижні Волошин був присутній на засіданнях Верховної Ради, де 4-го та 5-го березня розглядалися питання зміни складу уряду та відставки генпрокурора Руслана Рябошапки. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя