<

Із робочим візитом на Волині побуває Прем’єр-міністр

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:57 | 13.02.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ коментарів 6

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман із робочим візитом побуває на Волині.

Про це стало відомо 13-го лютого під час оперативної наради в облдержадміністрації, – повідомляє VIP

Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик розповів про зустріч із главою уряду. Очільнк області запросив Володимира Гройсмана відвідати Волинь. «Володимир Гройсман прийняв запрошення голови облдержадміністрації, і ми починаємо підготовку до візиту Прем’єр-міністра», – зауважив Гунчик.

За словами посадовця, Прем’єр зверне особливу увагу на на питання децентралізації, передачі повноважень органам місцевого самоврядування. «Тому я хотів би ще раз показати на конкретних прикладах незворотність процесу децентралізації», – наголосив голова ОДА.

Окрім того, Володимир Гройсман ознайомиться із волинським досвідом у сфері енергоефективності. «У нас є що показати. Ми маємо непогані показники як по Луцьку, так і по районах», – впевнений Гунчик.




коментарів: 6
  1. хай загляне і порозганяє той бл..дскій зброд пенсіонерів-регресників конторських що розвів сепар кажушкін.доречі пройшли проходки за його майже 2-річне керування 25м.хто і де так шахти будує…зрозуміло одне-засланий шахту зас..рати.коротше на гілляку москаляку.

  2. не,в Зимне не поїде…не кошерно єто.в сінагогу єсли-б,то наверно таки да…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя