<

Із Героєм Сергієм Сулімовим, який помер від онко, попрощались у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:40 | 17.07.2020 / Новини / , , /
Перегляди
30
/ Коментарі відсутні

17-го липня на площі Героїв у Володимирі-Волинському попрощалися із полковником Сергієм Сулімовим, який служив в 59-й окремій мотопіхотній бригаді. Військовослужбовець з 2014-го року знаходився в АТО/ООС, через 5 років на війні йому діагностували онкологію.

Провести в останню путь Героя прийшли бойові побратими, духівництво, представники влади, члени спілки ветеранів АТО і небайдужі жителі міста.

Священники відслужили панахиду за упокій душі захисника України, після чого присутні прощалися із ним на колінах.

Священник зазначив, родина не вперше переживає такий складний для них період: у ході бойових дій рідні тиждень часу не знали про долю Сергія абсолютно нічого, де перебуває і чи живий.

“Війна в Україні триває. Все, що необхідно ворогу – це сльози, біль і знищення українського народу, і йому все одно, яким способом. Сергій Сулімов за такий короткий період досяг багато чого, зрештою, віддав своє життя заради справи, яку обрало його серце”, – виступив з промовою священник.

Сергій Сулімов до 2015-го року служив у 51-й ОМБР. Із 2014-го по 2019-й роки він брав участь в зоні проведення АТО/ООС, згодом дізнався від лікарів про діагноз – рак лімфоїдної тканини. Чоловік та його родина протягом двох років боролися з хворобою, однак тривале лікування та реабілітація не дали очікуваних результатів. 15-го липня стало відомо, що Сергій Сулімов помер у Києві.

Сергія Сулімова поховали з усіма військовими почестями на кладовищі “Федорівському” у Володимирі-Волинському. 

Група військових під керівництвом ще підполковника Сулімова була сформована та передана т. в. о. командира 51-ї ОМБР полковником Павлом Пивоваренком на вимогу начальства, для дій в районі Хрящуватого та під Луганськом (4 танки Т-64 та 6 БМП), яка оперувала там аж до 10-х чисел вересня 2014-го року, в тому числі – брала участь у боях за Луганський аеропорт, – пише Тиждень.ua.

Редакція інтернет-видання “БУГ” висловлює співчуття родині померлого.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця