<

Звільнення Ципи: обов’язки головного лікаря Іваничівської ЦРЛ виконує Алла Баранчук

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:10 | 7.05.2018 / Іваничі / /
Перегляди
105
/ коментарі 4

7-го травня колективу Іваничівської центральної районної лікарні представили виконувача обов’язків головного лікаря Аллу Баранчук.

Як поінформували «БУГу» в медустанові, заява на звільнення екс-керівником лікарні Петром Ципою була написана минулого тижня.

«П’ятого травня підписане розпорядження на звільнення Петра Володимировича, адже він працював на контрактній основі» , – повідомила Алла Баранчук.

А вже сьомого травня було видане розпорядження голови Іваничівської районної ради, згідно якого Баранчук приступила до виконання обов’язків головного лікаря.

У цей же день близько 10:00 Андрій Бадзюнь зібрав представників профспілки, завідуючих відділеннями і представив нового керівника.

Алла Баранчук народилася у селі Лежниця Іваничівського району Волинської області 3-го липня 1971-го року. Навчалась у Ківерцівському медичному училищі. Працювала медсестрою у Нововолинській міській лікарні (терапевтичному відділенні). Потім продовжила навчання у Івано-Франківській медичній академії за спеціальністю “Лікувальна справа’’. З 2002-го року працює лікарем–офтальмологом у Іваничівській центральній районній лікарні, голова лікарської консультативної комісії. Із 2013-го року працює заступником головного лікаря з експертизи тимчасової непрацездатності і завідуючим поліклінічного відділення.




коментарів: 4
  1. То вже такі речі, як призначення керівника комунального закладу, вирішують не депутати, а Бадзюнь сам

  2. Вона буде виконувати обов’язки головного лікаря, поки його не призначать. Відчуваєте різницю?!

  3. після звільнення Тамари Паплівни з “Колоса” досі немає конкурсу на нового редактора, але є в.о. призначений Бадзюньом самостійно. Тож різниця є!

  4. Катерина Бонюк не в.о., а головний редактор і призначена вона була депутатами на сесії районної ради. Тому Шановний, перш ніж писати перевіряйте інформацію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота
3 Травня, П’ятниця