<

Зробили для галочки: жителі Іванич обурені неякісним ремонтом на вулицях селища

08:32 | 23.08.2023 / Іваничі / , , /
Перегляди
1296
/ коментарі 2

Нещодавно в Іваничах відремонтували дорогу на двох вулицях. Однак зробили це, на думку місцевих мешканців, неякісно, як «для галочки».

Наприкінці липня було проведено поточний ремонт найбільш проблемної ділянки дороги на вулиці Шевченка. Нагадаємо, на жахливий стан цього шляху неодноразово нарікали жителі селища, адже там на кожному кроці були глибокі вибоїни, чималі ями, пошкодження, тріщини, нерівна поверхня та небезпечні узбіччя

Після публікації в інтернет-виданні й розголосу в ЗМІ, на даній ділянці дороги нарешті влаштували асфальтобетонне покриття. Однак, зробили це аби як, «для галочки». Про це журналістам БУГу розповіли місцеві мешканці. За їхніми словами, кілька метрів по середині вулиці взагалі пропустили й не доремонтували. Так само як і її початок, який так і залишився катастрофічним.

Журналісти БУГу вирішили вкотре проінспектувати вулицю. І усі скарги іваничівців підтвердились. На частині вулиці дійсно поклали новий асфальт, але чомусь зробили це не від початку дороги. Метрів 5, які наразі в жахливому стані, просто пропустили. Потім метрів 20-30 заасфальтували і метрів 10 знову лишили без змін. Окрім цього, найбільші ями просто засипали дрібним щебенем і …все. А він прилипає до взуття пішоходів і коліс автівок, що значно ускладнює рух дорогою.

До того ж на узбіччях вулиці досі лежать гори старого асфальту, яке за місяць так і не забрали.

Зауважимо, що вулиця Шевченка перебуває на балансі ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області», а експлуатаційне утримання цієї дороги здійснює МП «Шлях». Тож саме ці два підприємства відповідають за стан даної вулиці. Однак місцева влада все контролювала і прийняла в експлуатацію.

Цікавим є й те, що відповідно до інформації на Prozorro, поточний ремонт дороги на вулиці Шевченка оголосило і місцеве Житлово-комунальне господарство. Аукціон відбувся 29-го травня і переможцем став підприємець Асатурян Карапет, який погодився відремонтувати вулицю за 76 тисяч 445 гривень.

Нарікають місцеві мешканці і на поганий ремонт дороги на центральній вулиці селища – Грушевського. Тут теж ями просто засипали дрібним щебенем зі смолою, який “розкидають” проїжджі автівки. Тож ремонт, ймовірно, триматиметься не довго.





коментарів: 2
  1. Для галочки? ви на вулицю Спортивну зайдіть, і гляньте що це означає для галочки, грейдером болото намісив, і щебню як вкрали десь на залізниці, присипали і розмішали з болотом, ото для галочки, а у вас там хоча б якийсь асфальт є, то радійте, тому що є. А то вже набридло, що про Спортивну вулицю завжди забувають всі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота