<

«Здійсни мрію дитини»: для діток Небесного Легіону Павлівської та Іваничівської громад організували благодійний марафон

12:38 | 20.11.2023 / Іваничі / , , , /
Перегляди
223
/ Коментарі відсутні

В Павлівській та Іваничівській громадах місцева волонтерка проводить благодійний марафон «Здійсни мрію дитини» для діток Небесного Легіону. Акція присвячена Дню Святого Миколая.

Марафон організувала волонтерка з Павлівської громади Тетяна Грицюк, яка, нагадаємо, з перших днів повномасштабної війни збирає кошти бійцям, зокрема організовує благодійні ярмарки та онлайн-марафони.

Акція діє з 19-го листопада по 5-те грудня. Тетяна розповіла, що основна мета благодійного марафону – здійснити мрії дітей, батьки яких загинули, захищаючи рідну країну від росіян.

Організаторка зібрала і продовжує збирати дитячі листи до Святого Миколая, у яких ті написали про свої мрії та побажання. Долучитися до хорошої справи і стати Миколайчиком може кожен. Для цього потрібно придбати подарунок, який очікує побачити під своєю подушкою та чи інша дитина загиблого Героя.

За її словами, у діток різний вік, сприйняття, вподобання й прагнення, але у кожного з них спільна життєва трагедія: вони втратили на війні найріднішу людину – свого татуся, свого захисника, наставника, опору та підтримку. Тож, цим діткам зараз необхідна підтримка і розрада. А омріяні подарунки хоч трішки їх звеселять.

А ще, як зауважила волонтерка, усіх цих дітей поєднує не лише однакове горе, але й велика мрія – Мир і Перемога у війні з росією.

“Кожна дитина хоче, щоб настав Мир і Перемога. Кожен вірить, що його мрія здійсниться. І ми в це вірим. Нехай мрії діток збуваються, а наша з вами задача в цьому допомогти”, – переконана Тетяна.

Благодійний марафон «Здійсни мрію дитини» для діток Небесного Легіону волонтерка проводить вже вдруге. Однак минулого року подаруночки підготували малечі лише Павлівської громади, а цьогоріч їх отримають діти ще й з Іваничівської громади. Усього волонтерка хоче ощасливити 20 малюків.

Також солодощі отримають ті дітки, батьки яких, виконуючи бойові завдання, пропали безвісти або ж потрапили у полон.

Подарунки можна передати безпосередньо Тетяні Грицюк. Для цього пишіть їй в особисті повідомлення та узгоджуйте усі деталі.

Кошти на придбання подарунків і солодощів, можна перерахувати на карту: 5375 4114 1808 9616




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя