<

«Зажаті кошти нехай знову використовуються на судові витрати», – військовий 14 бригади обурений зневажливістю Іваничівської влади

Керівництво Іваничівської громади вкотре проігнорувало потреби військових на передовій й «зажало» кошти на придбання важливого спецобладнання.

Підсилювач зв’язку, який був необхідний бійцям, вже придбали волонтери. Про це розповів воїн 14-ої бригади, колишній очільник Іваничівської райради, а нині депутат Володимирської райради Віктор Вілентко на своїй сторінці у фейсбуці.

Нагадаємо, Вілентко звернувся за допомогою в селищну раду вперше за 9 років свого перебування на передовій. Адже потреба була нагальною. Від цього залежало життя його побратимів. Однак там замість того, щоб допомогти, почали шукати будь-які, навіть дріб’язкові причини для відмови й тягнути час, який і так був “на вагу золота”. А Лідія Томашевська взагалі, на думку військового, спеціально взяла лікарняний. Зрозумівши, що вкрай необхідної допомоги від селищної ради так і дочекається, військовий звернувся до волонтерів.

Віктор Вілентко вражений “пофігізмом” Іваничівської верхівки. Він зауважив, що, можливо, і просив захмарного, проте дійсно вкрай необхідного.

Військовий зазначив, що владі Іваничівської громади важливіше витрачати кошти місцевого бюджету на безглузді судові справи та компенсацію витрат, пов’язаних з ними, ніж на допомогу військовим, які захищають рідну країну від окупантів ціною власного життя.

“Зекономлені, а точніше зажаті кошти Іваничівською владою нехай знову використовуються на судові витрати, як це було і до того”, – наголосив Вілентко.

До слова, за півтора року повномасштабної війни з росією влада Іваничівської громади не передала на передову бойових дій жодного автомобіля, дрона, тепловізора, каски чи бронежилета. Мовляв, для цього не має законної можливості. Однак, керівництво сусідніх громад знаходить шляхи і регулярно допомагає військовим.




коментарів: 3
  1. Чому ця недолуга Томашевська ще досі сидить у теплому кріслі??? В Іваничах немає кому її винести на смітник чи вперід ногами? Невже ніхто не бачить,що це кабінетна зрадниця?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота