<

З бюджету Благодатного компенсації за тарифами на опалення не буде

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:22 | 3.01.2019 / Іваничі /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Раніше міський голова Віктор Сапожніков неодноразово на засіданнях виконавчого комітету заявляв, що тариф на опалення в смт Благодатне повинен встановлювати виконком селищної ради, інакше з бюджету селища потрібно буде компенсовувати різницю.

Про це директор КП “Нововолинськтеплокомуненерго” повідомив на черговій сесії селищної ради, – пише nvip.com.ua.

Втім, оскільки КП “Нововолинськтеплокомуненерго” – підприємство, створене міською радою, і, відповідно до статуту міста, громада смт Благодатного є невід’ємною частиною громади міста, селищний голова Олександр Топорівський наголошував, що підстав для встановлення окремого тарифу для селища немає.

На черговій сесії селищної ради Анатолій Гаврилюк так прокоментував ситуацію з тарифами:

-Сьогодні компенсовувати різницю в тарифах ніхто не буде – ні селищна рада, ні міська рада, ні держава. Через те, що сьогодні вимога єдина – що тарифи мають бути беззбиткові. В нас затверджені тарифи беззбиткові, через те компенсації ніхто не дає.

Коли я отримав на свій лист вашу відповідь, досиь таки обґрунтовану і професійно, грамотно складену юристом, заперечень на цей лист нема. Віддав в міську раду, хай вони там вирішують.

Але є ще розпорядження міського голови щодо виставлення рахунків Вашим підприємством до селищної ради, як щодо цього? – поцікавилися депутати.

Так як тариф беззбитковий, компенсації ніхто ніякої не буде вимати ні від міста, ні від селища, – повідомив Анатолій Гаврилюк




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 Травня, Неділя
4 Травня, Субота