<

Волонтери з Іванич відвезли гуманітарну допомогу бійцям і жителям на Донеччину

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:55 | 14.07.2022 / Іваничі / , , , , /
Перегляди
572
/ Коментарі відсутні

Іваничівські активісти завезли військовим в Донецьку область благодійну допомогу, яку назбирали у пункті збору, завдяки небайдужим жителям Іваничівської, Павлівської і Нововолинської громад.

Засоби гігієни, одяг і взуття, різноманітну техніку, коптери і запчастини до автомобілів, відремонтований та новий генератор, овочі й фрукти, кілька ящиків «сухого» борщу, вермішелевого і горохового супів, які власноруч роблять місцеві волонтери, та інші продукти харчування днями відвезли в гарячі точки Бахмутського напрямку.

Аби доставити допомогу, волонтери з Іванич здолали понад 1,5 тисяч кілометрів важкої дороги в одну сторону без перерв і сну. Проїжджати доводилось і під час ворожих обстрілів й біля тих житлових кварталів, які буквально дві-три години тому розбомбили окупанти.

Допомогу отримали не лише бійці на передовій, але й ті військовослужбовці, які наразі перебувають на лікуванні в госпіталях Донеччини, а також місцеві мешканці, які, через бомбардування і обстріли рашистів, лишилися без рідних домівок і фактично живуть в підвалах і укриттях.

Продукти, техніку та речі першої необхідності в Донецьку область відвезли місцеві активісти Ігор Маковський та Віктор Артюх.

У коментарі БУГу Ігор Маковський зазначив, що попри величезний ризик і реальну небезпеку, й надалі возитиме допомогу бійцям на передову. Адже вона їм дійсно дуже потрібна. А інколи без речей, привезених волонтерами, військові і взагалі не можуть обійтися. Адже дістати їх там, в гарячих місцях, просто неможливо.

Волонтер і від себе особисто, і від бійців на передовій дякує кожному, хто допомагає гривнею чи якимись речами. Адже без підтримки небайдужих людей, просто не було б чого везти.

Однак активіст просить не зупинятися, а допомагати ще більше. Адже список усього необхідного військовим не зменшується. Їм регулярно потрібні білизна, одяг і взуття, автомобілі й запчастини до них, дрони, тактичні навушники, тепловізори, різноманітні побутові знаряддя праці, а ще бойові і технічні засоби та військова техніка.

Продукти та речі першої необхідності закликають приносити в Пункт збору та видачі гуманітарної допомоги, який знаходиться в Іваничах на вулиці Грушевського 1. 

Окрім цього, активістам можна надавати фінансову допомогу, адже вони купують військовим захисну амуніцію, техніку й засоби, які їм дуже потрібні.

Перерахувати кошти можна на картку: 5168 7520 1052 4950 Ігор Маковський

До слова, активіст регулярно возить допомогу на передову. Він вже кілька десятків разів їздив в гарячі місця Миколаївщини, Чернігівщини, Донеччини і Луганщини.

Наступну поїздку Ігор Маковський планує вже за тиждень. Тож долучайтеся і допомагайте нашим бійцям, які обороняють нашу рідну країну від рашистів. Адже тільки разом ми зможемо вистояти і перемогти.

Читайте також:

В Іваничах волонтери за чотири місяці передали бійцям на передову близько 12 тисяч порцій сухих супів і борщів

В Іваничах активісти створили пункт збору та видачі гумдопомоги переселенцям та військовим

Волонтери з Іванич відвезли в Харків гуманітарну допомогу: до Великодня планують ще одну поїздку

В Іваничах волонтери готують для солдат «сухий» борщ: 220 порцій вже передали військовим у Чернігів

«Газова атака»: іваничівські волонтери передають бійцям на передову унікальний «сухий» суп

«Разом до перемоги»: в Іваничах на благодійному ярмарку для ЗСУ зібрали понад 57 тисяч гривень

Жителі Іваничівщини передали бійцям на передову великодні смаколики




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота