<

Волонтерка з Іванич організувала масштабний збір коштів на антидронову систему для 130-го батальйону

22:18 | 27.02.2024 / Іваничі / , /
Перегляди
358
/ Коментарі відсутні

Місцева волонтерка Олександра Шептор організувала масштабний збір коштів на придбання антидронової системи РЕБ для 130-го батальйону. В рамках збору вона проводить дві благодійні лотереї.

Перша лотерея вже завершилася. Завдяки їй вдалося зібрати 5 тисяч гривень. Олександра виставила патріотичні хустинки та махровий рушник, як призи для учасників. Розіграш відбувся онлайн на сторінці Олександри у фейсбуці за допомогою генератора випадкових чисел.

Другий благодійний аукціон, який Олександра організувала разом із Анастасією Пшонік, досі триває на сторінці у Фейсбук. Кожен може взяти участь, зробивши внесок у 100 гривень і обравши один із 50 номерів. Для збільшення шансів на виграш можна викупити декілька номерків. У лотереї розігрують: кухонний набір, авторську картину та стильний шопер з елементами ручної вишивки.

Олександра розповіла журналістам БУГу, що шукала варіанти, аби заохотити людей долучитися до збору, і вирішила поєднати приємне і корисне, створивши можливість виграти цікаві призи й при цьому підтримати наших військових.

“Нам необхідно допомагати військовим. Найсильнішим джерелом моєї мотивації є мій рідний брат, який віддано захищає нашу країну. Організація благодійних аукціонів виявилася одним із варіантів, як заохотити людей донатити та якнайшвидше надати допомогу нашим хлопцям. Остання лотерея закрилася всього за пів години. Тому ми працюємо над різноманітними ідеями для заохочення людей долучатися та підтримувати наші ініціативи”, – зазначила Олександра.

Наразі збір коштів триває. Уже є понад 240 тисяч гривень, однак для придбання двох антидронових систем РЕБ ще потрібно зібрати 15 тисяч гривень.

“Друзі, цей збір теж терміновий. Треба закрити за лічені дні. Хлопці разом з нами назбирали 240 тисяч гривень, ще потрібно 20 тисяч. Кожна гривня важлива, навіть якщо це не багато. Потрібно закрити небо над нашими котиками від цієї саранчі. Я знайома з хлопцями особисто, один з них мій брат”, – наголосила Шептор.

Долучитись до збору коштів і допомогти врятувати життя наших Героїв може кожен охочий.

Кошти скидайте на карту: 5457 0822 7031 0522 – Олександра Шептор.

Автор: Сергій Баскевич




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця