<

Вбачають корупційну складову: на земельну комісію Іваничівської селищної ради викликали поліцію

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:16 | 2.12.2021 / Іваничі / , /
Перегляди
2396
/ Коментарі відсутні

2-го грудня в Іваничівській селищній раді на комісію з земельних відносин депутат викликав поліцію. Як повідомлялось на засіданні, робоча група земельної комісії незаконно погодила надання другої земельної ділянки учаснику АТО.

Минулого засідання заступником голови Іваничівської територіальної громади Віктором Берeзюком також було підписано документ про передачу двох гектарів сільськогосподарських земель на території господарського двору, які не мають права передаватись в приватну власність, а лише в оренду.

Згідно закону, землі сільськогосподарського призначення не мають право двічі передавати у приватну власність.

Депутат Іваничівської ради Руслан Мартинюк звернувся до комісії та депутатів, аби викликати працівників поліції та зафіксувати факт шахрайства.

Депутати уже дали рішення на передачу земельної ділянки, що знаходиться на городах людей у приватну власність учаснику АТО.

Як зазначає Руслан Мартинюк, у 2015-му році особа уже отримала земельну ділянку, але комісією було погоджено про надання другої.

“Було виявлено факт шахрайства громадянином, який два рази намагався скористатись правом про виділення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства. Після звернення до працівників Іваничівської селищної ради – рішення лишилось без змін, тому було викликано працівників поліції”, – розповів Руслан Мартинюк.

Депутат Іваничівської ради звернувся з письмовою заявою до представників правоохоронних органів, аби було розслідувано факт шахрайства.

За словами голови земельної комісії, рішення про надання землі учасником АТО прийнято, але військовий ще не підготував відповідні документи на затвердження.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота