<

В Поромівській ОТГ відбулась перша сесія: новообраним голові та депутатам вручили посвідчення

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:41 | 20.11.2020 / Іваничі / , , /
Перегляди
70
/ коментарі 4

19-го листопада відбулася перша сесія Поромівської сільської ради восьмого скликання, під час якої у повноваження увійшли новообрані міський голова та 22 депутати.

Голова Поромівської сільської ТВК Ольга Борисюк оголосила офіційні результати місцевих виборів, зачитавши список новообраних депутатів.

Новий голова Пороміської ОТГ Олег Савчук та депутатський корпус отримали посвідчення та склали присягу.

Сільського голову та депутатів привітали заступник райдержадміністрації – Ігор П’ятоха, представниця народного депутата Ігоря Гузя – Валентина Степюк та колишній сільський голова Поромівської сільради – Євген Недишук.

Вони висловили новообраному керівництву Поромівської ОТГ свою підтримку та побажали мудрості, терпіння, завзяття, згуртованості та плідної праці заради розвитку й процвітання громади.

Євген Недишук подякував депутатам і працівникам сільради за роки спільної роботи, а також дав кілька настанов новому очільнику і депутатам ОТГ.

«Ми з вами були одним механізмом, одним цілим. Ми зробили дуже багато. Адже наша громада на хорошому рахунку в області.

Ту планку, яку ми з вами підняли, новообраним депутатам і голові треба буде прикладати зусиль, щоб тримати її на тому самому рівні, а ще краще підняти.

Дякую мешканцям громади, особливо за вашу критику, яка заставляла рухатися вперед, самовдосконалюватися і ще краще працювати і ще більше усього робити для вашого блага», – зазначив він.  

Валентина Степюк наголосила, що усім, незалежно від політичних чи якихось інших уподобань, варто об’єднатися заради розбудови рідного краю.

«Перед новим головою стоїть завдання – на тому міцному фундаменті, закладеному попереднім головою, збудувати комфортну, гарну, розкішну і привабливу громаду. А це не легко. Команда народного депутата готова й надалі допомагати і співпрацювати з вами», – зауважила вона.

Потому перейшли до розгляду питань порядку денного.

Таємним голосуванням обрали нового секретаря Поромівської сільської ради – Наталію Ліпейко. Депутати ухвалили кандидатуру керуючої справами виконавчого комітету сільської ради. Нею знову стала Тетяна Никонюк. Також визначили персональний склад виконавчого комітету в кількості 15 чоловік та затвердили старостів:

  • в Морозовичах – Микола Тюхта;
  • в Старі Лішні – Ліана Вітичук;
  • в Бужанці – Юрій Шулякевич.

Також депутати затвердили склад постійних депутатських комісій Поромівської сільради та внесли зміни до особового складу Тендерного комітету.




коментарів: 4
  1. Хай йде на пенсію Є. Недищук всі промахи минулої влади краще не буду писати а то коментар видалять.

  2. Микитович молодець , хай нова влада зробить те що він зробив . А громада оцінить . Першому завжди тяжко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер