<

В Іваничівській громаді змінився начальник ВУЖКГ

16:07 | 11.09.2024 / Іваничі / , /
Перегляди
2262
/ коментарі 2

В Іваничівській громаді змінився начальник Виробничого управління житлово-комунального господарства. Попередній Олександр Істомін звільнився, а на зміну йому прийшов Олександр Приступа.

Про зміни в кадрах комунального підприємства повідомили на офіційній сторінці селищної ради, зазначивши, що нового начальника ЖКГ призначили відповідно до розпорядження голови громади Лідії Томашевської. Однак самого документа чомусь не оприлюднили.

Попередній очільник ЖКГ Олександр Істомін звільнився за власним бажанням. За інформацією БУГу, йому запропонували хорошу посаду із значно вищою зарплатою на ТзОВ «Вінд Павер Джі Ес Ай Волинь», яке будує вітроелектростанцію поблизу села Соснина Іваничівської громади.

До слова, Олександр Істомін очолював колектив Виробничого управління житлово-комунального господарства понад три роки. До цього він працював у поліції. Місце Істоміна зайняв теж колишній міліціонер, голова селищної ТВК Олександр Приступа.

Також про нового директора ЖКГ відомо те, що він є чоловіком начальниці відділу соціального захисту Іваничівської селищної ради. Чи допомогло це йому працевлаштуватися на новій посаді, питання лишається відкритим. Однак, зазначимо, що Істоміна на посаду очільника ЖКГ призначили без конкурсу, випробувального терміну, строком на 5 років. Тож, ймовірно, що й Приступу взяли на роботу аналогічним чином.

Цікавим в цій ситуації є й те, що в дописі про зміну директора ВУЖКГ на сторінці селищної ради в соцмережах повидаляли коментарі місцевих активістів та й взагалі закрили цей допис від коментування. Тож тепер висловити свої думки про нового очільника підприємства жителі громади не можуть. Така ось свобода слова по-Іваничівськи…




коментарів: 2
  1. дайте їм ремішки на морди, бо скоро рєпи потріскають. а ше краще – мотузки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

17 Вересня, Вівторок