<

В Іваничівській дитячій музичній школі відбувся звітний концерт

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:54 | 30.04.2018 / Іваничі /
Перегляди
8
/ 1 коментар

27-го квітня викладачі та учні КЗ “Іваничівська дитяча музична школа”  демонстрували свої таланти на концерті у районному домі “Просвіта”.

На захід прийшли батьки, вчителі, шанувальники мистецтва, керівники місцевої влади.

Майже дві години глядачі насолоджувалися майстерністю гри на різних інструментах як окремих виконавців, так і ансамблів. Тут звучали скрипка і бандура, баян і труба, фортеп’яно і гітара, сопілка, а також пісні у сольному виконанні та хору.

Учасники концерту отримали від вдячних глядачів щирі оплески та квіти. Найгарячіше аплодували ансамблю скрипалів.

Завітали на захід гості – заступник голови районної ради Юрій Мазурок, помічник народного депутата України Ігоря Гузя Андрій Бокоч, секретар Іваничівської селищної ради Володимир Сарабуна. Вони у своїх промовах сказали багато приємних, теплих слів щодо виступу дітей і викладачів, дякували за приємно проведений час та бажали творчого натхнення у роботі та навчанні.

Андрій Бокоч також поінформував, що на заклади культури з державного бюджету за сприяння Ігоря Гузя було виділено близько 3 мільйонів гривень. Іваничівська музична школа теж отримала кошти на придбання інструментів для духового оркестру, за що дякувала директор школи Тетяна Шиманська.

Щиро вітала учасників сцени виконувач обов’язків відділу культури Лілія Парфенюк.

Окрім оплесків, щирих вітань, квітів, яких було цього дня вдосталь, гості свята відзначили викладачів музичної школи нагородами.

З рук директора також отримали нагороди найталановитіші учні музичного закладу за підсумками конкурсів.




один коментар
  1. А з якої районної ради завітав до нас в Іваничі заступник голови Сашко Мазурок? :) Шо, Юрку вже “пішли”? Тіко настроївся працювати…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Травня, Субота
17 Травня, П’ятниця