<

В Іваничах урочисто підняли Державний Прапор України

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:14 | 23.08.2020 / Іваничі / , /
Перегляди
14
/ Коментарі відсутні

23-го серпня на центральній площі селища Іваничі в честь Дня Незалежності України відбулось урочисте підняття знамена.

Під звуки Державного Гімну України було піднято синьо-жовтий стяг – символ нашої незалежної та суверенної держави, – повідомляє Іваничівська селищна рада.

Цю почесну місію виконали учасник АТО Іванчук Андрій, учениця КЗ ЗЗСО «Іваничівський ліцей №1» Шевчук Богдана та учень КЗ ЗЗСО «Іваничівський ліцей №1» Васага Олександр.

Опісля молитву за Україну та український народ відслужив настоятель Свято-Покровського храму селища Іваничі, митрофорний протоієрей отець Андрій.

На знак вдячності і пошани Героям, полеглим за Незалежність України, представники влади, духовенства поклали квіти до підніжжя стели загиблим за Батьківщину на Меморіалі Слави, пам’ятного знаку борцям за волю та незалежність України «Герої не вмирають», до підніжжя пам’ятника Кобзарю.

“Синьо-жовтий стяг – уособлення свободи, сили і єднання нашого народу. Державний Прапор України займає особливе місце у серці кожного громадянина.

Саме він надихає на перемоги наших воїнів та чемпіонів. Саме він – в наших руках під час доленосних подій!

Хай у ці святкові дні над будівлями майорить державний стяг та наповнює серця патріотизмом, гордістю за наш волелюбний народ!”, – йдеться у повідомленні.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер
1 Травня, Середа