<

В Іваничах під час молодіжної гри «Я люблю Україну» зібрали майже 7,5 тисяч гривень на ЗСУ

20:08 | 19.02.2024 / Іваничі / , /
Перегляди
288
/ Коментарі відсутні

18-го лютого в Центрі культури та дозвілля Іванич відбувся благодійний захід у форматі пізнавально-патріотичної молодіжної гри «Я люблю Україну», приурочений Дню святого Валентина.

Захід розпочався захопливим виступом талановитих дітей зразкового аматорського ансамблю танцю «Прибужаночка». Маленькі артисти, демонструючи радість та веселощі, вразили глядачів своєю енергією й артистизмом.

Гра «Я люблю Україну» була насиченою й цікавою. Дві команди, сформовані з учнів 11 класу Іваничівського ліцею, змагались в чотирьох раундах та завершили захід емоційним фінальним етапом.

Команда хлопців: Михайло, Микола, Владислав і Влад та команда дівчат: Аміна, Ангеліна, Софія та Яна проявили не лише високий рівень знань, але й взаєморозуміння та командний дух.

У першому раунді «Видатні особи» учасники гри виконували завдання, у якому доводилося вгадувати, чи правдива історія про видатних постатей. Кожна правильна відповідь забезпечувала команді певну кількість балів.

 У другому раунді «Рідна мова» кожен учасник отримав дві букви та мав завдання скласти якомога більше слів, використовуючи ці літери.

Третій раунд – «Крокодил». Один учасник одягав навушники і, слухаючи музику, вгадував слова, які йому намагалися передати інші учасники, використовуючи жести та міміку. Це завдання вимагало не лише комунікації, але й акторської майстерності.

У четвертому раунді «День народження» учасники сиділи за святковим столом і, обмінюючись подарунком, відповідали на запитання ведучої.

Фінальний раунд «Гопак» був присвячений українському народному танцю. Учасники повинні були повторити елементи танцю, виконаного на сцені раніше. Керівник аматорського ансамблю танцю «Прибужаночка» Ліля Васага оцінювала їхні старання.

В інтригуючому фіналі хлопці здобули перемогу, випередивши своїх суперниць на невелику кількість балів.

У перервах між раундами своє мистецтво дарували присутнім аматори сцени Центру культури та дозвілля.

Насамкінець учасники підписали прапор, який став символом об’єднання та підтримки. А дитячий вокальний ансамбль «Росинка» виконав пісні, присвячені воїнам ЗСУ, додавши заходу ще більше тепла та патріотичного настрою.

У коментарі БУГу організаторка і ведуча заходу «Я люблю Україну» Світлана Сидчук поділилася своїми враженнями та метою цього заходу:

“Ми організували цей захід з метою спрямувати молодь на вивчення і розуміння нашої історії та культури. Ми зрозуміли, що наша молодь вражає своєю ерудицією та глибоким знанням про Україну. Звісно, головною ціллю заходу було зібрати кошти для важливих потреб наших воїнів ЗСУ”.

До слова, гра мала благодійний характер. Адже у її рамках проводилася акція на підтримку Збройних Сил України, під час якої, всі бажаючі мали можливість задонатити кошти. В результаті цієї благодійної ініціативи було зібрано 7 тисяч 450 гривень.

Автор – Сергій Баскевич




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок