<

В барі перебувала неповнолітня: оштрафували підприємицю з Іванич

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:20 | 3.02.2020 / Іваничі / /
Перегляди
1
/ коментарі 3

28-го січня проходило судове засідання по справі щодо іваничівської підприємиці, в чиєму закладі перебувала неповнолітня без супроводу батьків.

Про це інформує Район.Іваничі.

Суддя Іваничівського районного суду Ігор Нєвєров розглянув матеріали справи, що надійшли від Іваничівського відділення поліції про притягнення до адміністративної відповідальності підприємиці, у барі якої у вечірній час виявили неповнолітню дитину без супроводу батьків. Про це йдеться у постанові суду.

На другий день Різдва, 8-го січня, о 22:30 у барі-магазині, де здійснює господарську діяльність в сфері торгівлі алкогольними напоями приватна підприємиця, вона допустила перебування неповнолітньої у зазначеному закладі без супроводу батьків або осіб, які їх заміняють.

У судовому засіданні жінка своєї вини не визнала та пояснила, що ніяких дітей в барі-магазині не було. Однак її вина підтверджується електронними рапортами поліції, письмовими поясненнями свідків.

Суддя постановив визнати підприємицю винною у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого частиною першою статті 180-1 Адміністративного кодексу та накласти на неї адміністративне стягнення у виді штрафу в розмірі 340 гривень. Також вона заплатить на користь держави судовий збір в розмірі 420 гривень.




коментарів: 3
  1. Коли та бідолашна той штраф відробить?!(( мля коли вже той безпредел закінчиться?( коли будуть всіх штрафувати не на 420 грн, а хочаб на 4200 грн, за продаж алкоголю і тютбну неповнолітнім(чому не зроблять хочаб,як у сісідній Польщі?підліток без паспорта не купить навіть пива.

  2. Коли вже будуть батьків штрафувати,які не знають де ночами їх діти соваються????

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок