<

У Павлівській громаді відкрили меморіальну дошку загиблому Герою, який там навчався

18:19 | 29.12.2023 / Іваничі / , , /
Перегляди
239
/ Коментарі відсутні

28-го грудня в селі Павлівка відбулася важлива для людських сердець подія – відкриття на фасаді  Павлівського ліцею меморіальної дошки в пам’ять колишнього випускника, загиблого воїна Олексія Мельничука.

Вшанувати захисника прийшли представники влади, голова ГО «Герої не вмирають» Софія Дармофал, рідні та близькі, побратими воїна, односельчани, учні та вчителі, повідомляють на сайті Павлівської громади.

Скорботні заходи розпочались з заупокійної молитви на кладовищі села Павлівка, яку відслужив настоятель церкви Архістратига Михаїла отець Петро Пшеничка.

Після спільної молитви присутні вирушили до закладу освіти, де відбулась урочиста церемонія відкриття. Почесне право відкрити меморіальну дошку надали рідним Олексія: мамі Надії, батькові Андрію, сестрі Софії та братові Івану.

Скорботною хвилиною мовчання учасники урочистого зібрання вшанували світлу пам’ять Героя Олексія Мельничука та всіх загиблих захисників України. На завершення заходу присутні поклали квіти до меморіальної дошки в знак пам’яті про безцінний героїчний вчинок Олексія.

“Віримо, що цей  меморіальний знак буде нагадувати всім поколінням про героїзм наших захисників у боротьбі за суверенітет і цілісність України”,- йдеться у повідомленні.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя