<

У Павлівській громаді попрощалися з Героєм-захисником Георгієм Семенюком

20:52 | 28.09.2023 / Іваничі / , , , /
Перегляди
599
/ коментарі 2

28-го вересня мешканці села Старий Порицьк Павлівської громади провели в останню дорогу загиблого захисника Георгія Павловича Семенюка.

Загиблий був молодшим сержантом, бойовим медиком 1 стрілецького взводу, 1 стрілецької роти в/ч А7064. Про це повідомили на офіційній сторінці Павлівської сільської ради.

На церемонію прощання з траурними квітами та державною символікою прийшли керівники громади, старости старостинських округів, друзі, однокласники, рідні та знайомі загиблого, військовослужбовці і просто небайдужі жителі, щоб висловити безмежну вдячність за неоціненний внесок у майбутнє рідної країни та її жителів.

“На жаль, війна забирає найкращих. Георгій віддав своє життя за мирне майбутнє кожного з нас. Низький уклін і царство небесне тобі, воїне. Пам’ять про тебе – назавжди у наших серцях” – наголосив під час прощання сільський голова Андрій Сапожник.

Чин похорону Георгія Семенюка очолив благочинний Володимир-Волинської Єпархії отець Андрій Мельничук та духовенство громади.

Поховали Героя з усіма військовими почестями під залпи пострілів почесної варти та звуки духового оркестру на місцевому кладовищі.

Інтернет-видання “БУГ” висловлює щирі співчуття родині Героя! Вічна пам’ять Захиснику!




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер