<

У Низкиничах та Павлівській громаді горіли господарські споруди

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:34 | 26.02.2021 / Іваничі / /
Перегляди
7
/ Коментарі відсутні

За минулу добу на Волині загасили 4 пожежі, зокрема у селі Низкиничі Нововолинської громади та в селі Завидів Павлівської громади.

Про це повідомляють рятувальники Волинської області.

Так, у селі Завидів Павлівської громади працівники  18-ї Державної пожежно-рятувальної частини з Іванич та місцевої пожежної охорони села Павлівка о 4:44 ліквідували пожежу в дерев’яній  господарській споруді.

О 21:49 у селі Низкиничі у дерев’яній господарській споруді через коротке замикання холодильника виникла пожежа, яку оперативно ліквідували нововолинські рятувальники. Вогнем знищено 15 автомобільних шин, холодильник, частково пошкоджено стіни.

О 16:00 до служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу дерев’яного житлового будинку у селі Замшани Ратнівського району, що виникла через необережне поводження з вогнем власника оселі. Вже о 16:24 вогнеборці 14-ї Державної пожежно-рятувальної частини з Ратного та працівники місцевої пожежної охорони Замшани локалізували пожежу, а о 16:42 остаточно її ліквідували, врятувавши її від знищення вогнем. Вогнем  знищено  лише речі домашнього вжитку та частково пошкоджено стіни.

У селі Мельниця Ковельського району о 3:57 зайнялася вогнем хата-пустка. Вже то 4:28 ковельські рятувальники локалізували пожежу, а о 5:30 остаточно її ліквідували. Вогнем знищено 60 метрів покрівлі та перекриття, міжкімнатні перегородки, пошкоджено 3 вікна і 1 двері. Під час гасіння пожежі виявлено обгорілі рештки 51- річного безробітного громадянина.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 Травня, Неділя
4 Травня, Субота