<

У ліцеї Іваничівської громади організували яскравий «кольоровий тиждень»

20:38 | 28.05.2024 / Іваничі / /
Перегляди
514
/ 1 коментар

У ліцеї села Мишів Іваничівської громади організували «кольоровий тиждень». Учні та вчителі приходять в навчальний заклад, одягнені в певний колір.

Вже три дні учні та вчителі школи одягались за «кольоровими правилами». Кожному дню тижня відповідав певний яскравий колір. І саме цей колір мав бути присутній в одязі.

Педагоги впевненні, що завдяки цьому останній навчальний тиждень в році стане не тільки цікавішим, але й особливим і незабутнім. До того ж такі заходи об’єднують, дають ще одну можливість просто порадіти життю, забувши про всі проблеми і турботи.

Відтак кожного дня учні та вчителі вирішили використовувати елементи одягу та аксесуари відповідних кольорів, надавши їм особливого символізму.

Розпочали «кольоровий тиждень» в п’ятницю 24-го травня. Тоді школярі та їх педагоги прийшли у вбранні червоного кольору, який символізує силу, пристрасть, любов і впевненість.

У понеділок 27-го травня ліцей наповнився яскравим оранжевим кольором – символом життєвої енергії, радості і тепла.

А у вівторок 28-го травня навчання вирувало жовтими барвами, характеризуючи оригінальність, радість, веселий настрій та свободу. Ще одне правило цього дня — учні прийшли в ліцей без своїх традиційних рюкзаків. Їх замінили на сумки — м’які іграшки, пакети, або ж навіть кошики.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Липня, Субота
26 Липня, П’ятниця