<

Терміново потрібні дрон й автомобіль: волонтерка з Іванич оранізувала масштабні збори коштів на допомогу військовим

18:42 | 7.02.2024 / Іваничі / , /
Перегляди
247
/ Коментарі відсутні

Волонтерка з Іванич Олександра Шептор організувала два масштабні збори коштів на допомогу військовим на передовій. Нашим захисникам вкрай необхідні дрон Mavik 3т та автомобіль. Тому Саша закликає усіх небайдужих допомогти. Адже, об’єднавши зусилля, ми швидше зможемо перемогти ворога.

Нагадаємо, нещодавно Олександра Шептор придбала автомобіль для підрозділу місцевого захисника Вадима Демченка, кошти на який зібрала всього за тиждень.

Переконавшись, що з допомогою небайдужих можна зробити чимало і зрозумівши, що спільними зусиллями все вдасться, волонтерка організувала два нових масштабних збори коштів. Перший – на ще один автомобіль. Цього разу його терміново просять бійці з морської піхоти. Адже їхня автівка “розсипається на ходу”.

“Наш Іваничівець Сергій Войтюк дуже просить допомогти зі збором усіх небайдужих, друзів і знайомих. Без нашої допомоги в тилу важко там, де дуже гаряче”, – наголосила Саша.

Кошти на автівку можна скинути на карту: 4149 4999 9070 5111 – Олександра Шептор.

Інший збір – на дрон Mavik 3т, ціна якого 200 тисяч гривень. Він необхідний підрозділу 14 бригади в якому воює житель Нововолинська.

“Це так важко, коли військові просять про допомогу, а ти сидиш і думаєш: “Я не зможу, це не реально” і не знаєш, яке прохання закривати першим. Сергія знаю особисто, житель Нововолинська, боєць 14 ОМБ, 3 бат. Зараз Куп’янський напрямок. Такі штуки рятують життя. І зараз воно в наших руках. Зборів дуже багато, я знаю, що на всі не розірветесь. Але, хоч чим зможете, кожна гривня важлива… кожна. Тому прошу, допоможіть”, – переконує волонтерка.

Кошти на дрон скидайте на карту: 5457 0822 7031 0522 – Олександра Шептор.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота