<

Столярний цех, заправка, помпова та два нежитлові приміщення: в Іваничах наступного року продадуть будівлі комунальної власності

12:33 | 27.12.2023 / Іваничі / , , /
Перегляди
562
/ Коментарі відсутні

В Іваничах наступного року хочуть продати п’ять господарських і нежитлових приміщень, які наразі належать до комунальної власності громади. Ціну, яку планують вторгувати, поки не називають.

Перелік об’єктів Іваничівської громади, які підлягають приватизації у 2024 році, затвердили під час сесії 22-го грудня.

Начальник відділу комунального майна та житлово-комунального господарства Роман Подлевський повідомив, що для визначення переліку об’єктів, які підлягають приватизації в новому році, була створена спеціальна робоча група. Продати, за його словами, вирішили ті господарські та нежитлові приміщення, які протягом довготривалого терміну ніяк не використовувалися й не мають жодного попиту на передачу його в оренду.

До того ж, як запевнив Подлевський, продаж цих об’єктів суттєво поповнить місцевий бюджет. Однак, ніяких конкретних сум поки не назвав. Мовляв, вартість визначатимуть пізніше і це залежить від багатьох чинників.

Відтак продати планують групу інвентарних об’єктів, які знаходяться в Іваничах на вулиці Залізнична, 41. До них належать: столярний цех загальною площею 136,9 м2, заправка загальною площею 10,3 м2 та насосна загальною площею 7,1 м2. Раніше ці приміщення належали колишньому міжгосподарському підприємству «Райагропроменерго».

Окрім цього на продаж хочуть виставити нежитлове приміщення загальною площею 110,7 м2, розташоване на вулиці Грушевського, 8, та нежитлове приміщення загальною площею 66,0 м2, що на вулиці Банківська, 4.

До слова, продати ці приміщення хочуть через аукціон шляхом приватизації.

Також на сесії затвердили зміни в складі аукціонної комісії. Зокрема, зі складу вивели колишнього секретаря ради Володимира Сарабуну та включили чотирьох депутатів – голів постійно-діючих депутатських комісій селищної ради.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця