<

Справу про ДТП в Іваничах, яку спричинив нетверезий водій, передали до суду

13:19 | 3.08.2023 / Іваничі / , , /
Перегляди
1284
/ коментарі 2

Справу про ДТП в Іваничах, яке сталося 28-го вересня 2022 року, нарешті передали до суду. Вже відбулося кілька підготовчих засідань.

Нагадаємо, 28-го вересня близько 17:00 на вулиці Заводській в Іваничах 42-річний місцевий житель, керуючи автомобілем Volkswagen Golf у стані алкогольного сп’яніння, зіткнувся з легковиком ЗАЗ Славута.

За кермом ЗАЗу перебувала 33-річна жителька селища Марія Левчук. Внаслідок зіткнення вона отримала тілесні ушкодження. Її госпіталізували. Увесь час після ДТП Марія лікувалась. Спочатку – диспансерно у лікарні, потім амбулаторно – вдома. Ще й досі молода жінка відновлюється від аварії.

Досудове слідство в цій справі тривало майже рік і практично стояло на місці. Постраждала подумала, що справу спеціально затягують. Жінка боялася, що винуватця ДТП хочуть «відмазати». Тому, аби добитись справедливості, вона звернулась до журналістів БУГу.

Після публікації в інтернет-виданні й розголосу в ЗМІ, слідство активізувалося і зрушилося з мертвої точки. Всі необхідні експертизи, які не проводили понад 7 місяців, зробили за кілька тижнів, також у свідків взяли письмові свідчення. А нещодавно справу нарешті передали до суду, який має розставити всі крапки над “і” та винести вирок винуватцю ДТП.

Суд провів вже кілька підготовчих засідань. А на одному із наступних, планують заслухати свідків аварії.

Журналісти БУГу слідкують за усіма подіями в цій справі й сподіваються, що рішення суду буде справедливим, та горе-водій, який керував автівкою в стані сп’яніння, спричинив аварію і завдав потерпілій чимало страждань, таки отримає справедливе покарання й компенсує усі завдані ним збитки.

Як кажуть, далі буде…




коментарів: 2
  1. Продажна мусорні і суди ласі на хабарі ,от і тягнуть справу цілий рік ,як кота за хвіст і дивуватись тут нема чому ,сучі органи в нас на всіх рівнях .Співчуття потерпілій .

    • Ха-ха-ха, які хабарі, тут просто бездіяльність, якщо потерпіла буде на суді до кінця просити Макс покарання і пройде всі суди(перша інстанція, апеляція, касація) то покарання буде, а якщо їй дадуть пару грн і вона почне співати що вже пробачила то обійдеться умовним. Перевірено

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

14 Травня, Вівторок
13 Травня, Понеділок