<

«Сьогодні рівно 8 місяців тяжкого лікування», – мама онкохворого Станіслава Тимчука з Іванич

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:58 | 31.07.2018 / Іваничі / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Мама Станіслава Тимчука з Іванич у соціальній мережі поділилася спогадами про останні 8 місяців, які разом з сином присвятили боротьбі з раком.

Нагадаємо, що хлопчик бореться з невтішним діагнозом – «гострий лімфобластний лейкоз крові», хворіє раком з грудня 2017-го року.

Жінка у мережі Фейсбук опублікувала фотографії сина, який долає страшну недугу.

«Сьогодні рівно 8 місяців тяжкого лікування, але ми це зробили і Стасік з Божою допомогою скоро буде здоровий!!! На цих фото ви можете побачити, як Станіславчик місяць за місяцем бореться з тяжкою недугою. Як ви бачите, фото без всіляких ефектів, тому що хочемо донести, що ця дитина терпіла тяжкі болі і муки, але ми це зможемо зробити і скоро підемо додому.

Звичайно, нам ще потрібне довготривале лікування, так як у нас ще з неврології купа невизначеностей і рак – це специфічна хвороба, завжди треба бути насторожі, але Господь з нами!!!

Станіславчик втомився морально і фізично, хоче вже додому відпочити від цих лікарень, від цих уколів і крапельниць.

Ми дуже дякуємо Вам усім за вашу підтримку і молитву! Нехай Господь Бог благословить ваші сім’ї!», – написала у соцмережі Тимчук Мариана.

https://www.facebook.com/100004660260380/videos/1005458179619515/

Батьки роблять все можливе, щоб їхній синочок видужав і просять щирої молитви за їхню дитину.

Допомогу на лікування Станіслава Тимчука можна перерахувати на картку ПриватБанку 5168 7427 1013 1354  Олександр Тимчук (тато хлопчика).




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Травня, Субота