<

«Прикривався, що є депутатом однієї із ОТГ Іваничівського району»: поліція зупинила нетверезого мотоцикліста

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:10 | 10.09.2020 / Іваничі / , , , , /
Перегляди
7
/ 1 коментар

10-го вересня, близько опівночі, під час патрулювання в одному із населених пунктів Іваничівського району правоохоронці зупинили водія мотоцикла без шолому. Поспілкувавшись, помітили, що чоловік нетверезий. Зрозумівши, що на нього хочуть скласти протокол, чоловік заявив, що є депутатом однієї із ОТГ району, думаючи що грубе порушення ПДР зійде йому з рук.

Про це інформує Іваничівське відділення поліції у фейсбуці.

41-річний водій мотоцикла марки ІЖ-планета 4 керував транспортним засобом без мотошолома.

“Проходити огляд на стан алкогольного сп’яніння керманич відмовився.

Також під час оформлення адміністративних матеріалів вказаний чоловік почав прикриватися своїм депутатським статусом однієї із об’єднаних територіальних громад району з метою можливого уникнення від притягнення до адміністративної відповідальності, проте на провокації поліцейські не піддалися та на порушника склали адміністративний протокол”, – йдеться в повідомленні.

Правоохоронці за фактом порушення правил дорожнього руху склали на водія адміністративний протокол за частиною 1 статті 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного чи іншого сп’яніння), який вже скеровано на розгляд до суду.

Ілюстративне фото




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя