<

Продав комбайн – зняв квартиру в Нововолинську? Декларує голова Іваничівської райради

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:27 | 25.04.2017 / Іваничі / /
Перегляди
6
/ коментарів 7

З об’єктів нерухомості, що належать голові Іваничівської райради Андрію Бадзюню, членам його сім’ї або ж знаходяться у них в оренді, задекларовано квартиру у 20, 3 квадратних метрів. Власником квартири згідно декларації є Нововолинська міська рада.

Не секрет, що персону Андрія Бадзюня розглядають як “опонента” чинного міського голови Нововолинська Віктора Сапожнікова. Перед місцевими виборами частина місцевого активу сподівалася, що нинішній голова райради таки позмагається з Сапожніковим у виборчих перегонах. Амбітний Бадзюнь і сам доклав зусиль, щоб заробити політичні бонуси в регіоні – перед Днем Незалежності 2016 року розіслав агітаційно-рекламні меседжі, які за підрахунками “БУГу” вартували йому близько 30750 гривень на місяць.

За рік у декларації Бадзюня дещо таки змінилося. Серед задекларованих транспортних засобів, які перебувають у власності Андрія Бадзюня, є:

  • MERCEDES-BENZ VITO 108 D 1998 року випуску;
  • VOLKSWAGEN T4 1994 року випуску;
  • MERCEDES-BENZ VITO 111 CDI 2004 року випуску;
  • вантажний автомобіль ГАЗ 5204 1982 року випуску;
  • AUDI A 6 2000 року випуску (що є спільною власністю з Бздзіх Єва Олександра);
  • комбайн NEV HOLLAND 8070 1980 року випуску.

Зі списку зник комбайн CASE 2388 1998-го року випуску. Проте у  Єдиному державному реєстрі декларацій з’явилася інформація щодо нерухомості голови райради, зокрема про квартиру в Нововолинську загальною площею 20,3 м. Зазначена дата набуття права власності – 15 травня 2010 рік. Власником, як зазначається у документі, є Нововолинська міська рада.

Дружина голови райради Наталія Бадзюнь як і раніше володіє автомобілем MITSUBISHI COLT 2007 року випуску та мопед HONDA Lead 1994 року випуску.

Якщо минулого року з об’єктів нерухомості Андрій Бадзюнь задекларував лише СВІЙ корівник, то цьогоріч голова Іваничівської райради “засвітив” НЕ СВОЇ  будівлю їдальні площею 127,2 м2  та господарське приміщення площею 102,2 му Грядах Іваничівського району. Власником нерухомості, а також земельної ділянки площею 968 м2, є Ніна Бадзюнь.

Заробітна плата голови Іваничівської районної ради, отримана за основним місцем роботи у 2015-му році, становила 10495 гривень, 2016-му році – 141262 гривень. Його сукупний дохід від відчуження рухомого майна – 55700 гривень.

Хоч у Андрія Бадзюня є проблеми з житлом, він володіє грошовими активами у розмірі 87000 гривень. Відтак, можна прогнозувати, що “житлові” квадрати можуть додатися в будь-який момент.




коментарів: 7
  1. От *бідолаха*!!!!!Брехло воно і в Африці брехло!А шо Ніна вже має прізвище Бадзюнь?????

  2. Та він не тільки комбайн продав,,, він всіх Іваничівців продав,,, скільки бути при владі і палець о палець не стукнути??? оце так робота цілий день сидіти в Фейсбуці ляпати тільки язиком і якісь листи до “Турецького султана” писати.. за це щей йому 140 тисяч заплатили з наших з вами подаків… ГАНЬБА таким горе чиновникам !

  3. Ох уж этот Шарик у нас! Охотничек нашёлся! Нет от тебя никаких доходов, а расходы одни…

    • Напишіть,що він зробив для збереження району і що він взагалі зробив для людей???????Один тільки піар і ляпання у соцмережах.А на рахунок гудзиків,то не вам судити.Людям всеодно з якоі партіі людина-головне,аби була близькою і доступною для людей і робила гідно свою роботу,чого зовсім не скажеш про “царька районного”.З нього толку,як з козла молока.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок