<

Представники нардепа Ігоря Гузя взяли участь у конференціях освітян Іваничівщини

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:15 | 29.08.2018 / Іваничі / /
Перегляди
4
/ коментарі 2

28-го серпня відбулися конференції педагогічних працівників закладів освіти Іваничівського району та Іваничівської ОТГ, в роботі яких взяли участь помічник нардепа Ігоря Гузя Андрій Бокоч та керівник приймальні депутата Тетяна Азаркевич.

Традиційно перед початком нового навчального року педагоги Іваничівщини зустрілися на серпневій конференції. Вчителі та представники влади обговорили результати роботи освітньої галузі району за минулий навчальний рік і планували діяльність на наступний.

У Іваничівському районному Домі “Просвіта” учителі визначали  стратегічні пріоритети розвитку освіти району, шляхи їх реалізації. Під час конференції обговорено основні досягнення освітянської галузі.

Голова райдержадміністрації Лілія Кревська закликала педагогічну спільноту до реалізації ціннісних пріоритетів особистості, суспільства, регіону. Помічник Ігоря Гузя Андрій Бокоч прозвітував про кошти субвенції, виділені за сприяння народного депутата.

Відтак, загальна сума субвенції, отриманої у 2015-2018-му роках навчальними закладами сільських рад Іваничівського району, які не увійшли в ОТГ, становить близько 1 мільйона 850 тисяч гривень.

Також Андрій Бокоч розповів про важливі напрацювання 2018-го року, відмітив аспекти співпраці з освітянами.

Педагогічні колективи навчальних закладів Іваничівської ОТГ провели конференцію на базі НВК “ЗОШ І-ІІІ ступенів №1-гімназія” смт Іваничі.

У ході робочої частини учительської конференції про основні підсумки діяльності закладів освіти об’єднаної громади та основні завдання на новий навчальний рік доповіла начальник гуманітарного відділу Іваничівської селищної ради Іваничівської ОТГ Світлана Король.

Вона детально проаналізувала стан роботи з дошкільної, загально-середньої та позашкільної освіти, роботи з обдарованими учнями, підсумки оздоровлення дітей за минулий навчальний рік, а також поінформувала про перспективи реформування закладів освіти.

Про проблеми сучасної школи та шляхи їх вирішення говорив голова громади Федір Войтюк.

На конференції була присутня керівник громадської приймальні народного депутата Ігороя Гузя Тетяна Азаркевич, яка повідомила про те, що в період за 2015-2018 роки на навчальні заклади Іваничівскої громади з державної субвенції  спрямовано близько 1 мільйона 965 мільйона гривень. За ці гроші ремонтувалися заклади освіти, закуплялися меблі, комп’ютерне обладнання тощо. У багатьох школах та дитсадках встановили нові енергозберігаючі вікна та облаштували санітарні кімнати.

Привітавши педагогів з початком нового навчального року, керівник приймальні зазначила, що народний депутат і надалі сприятиме покращенню оснащення освітянських закладів, модернізації освіти та підвищення престижу праці українського учителя.




коментарів: 2
  1. Ну просто нижче плінтуса!!! Помічники і сам нардеп вже не знає як і чим себе піарити то ходять по конференціях освітян))) Всі вже давно знають і розуміють те, що гроші на соцеконом отримують усі народні депутати, а джерело фінансування на це в тому числі і податки, які люди сплачують щомісячно в державну казну. Просто смішно!!!

  2. Ну ви собі посмійтесь, а помічники роблять свою роботу. Я вважаю це все нормально, того що не завжди дирекція доносить ту інформацію звідки в них появилися ремонти в школі чи за які кошти купили компклас

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 Травня, Неділя
4 Травня, Субота