<

Працівники Іваничівської райдержадміністрації насадили дубів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:48 | 26.10.2018 / Іваничі / , /
Перегляди
3
/ коментарі 4

Голова Іваничівської РДА Лілія Кревська спільно з працівниками райдержадміністрації засадили 1,6 гектара землі дубами.

22-го жовтня разом із заступником Людмилою Войтович, керівниками структурних підрозділів Іваничівської РДА, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, сільськими головами вона долучилась до загальнонаціональної природозахисної акції «Дуби Шевченка єднають Україну».

Нагадаємо, що в Іваничівському районі працівників поінформують про можливе вивільнення приміщень бюджетних установ через брак коштів на їх фінансування.

Після завершення акції Лілія Кревська подякувала усім її учасникам та головному лісничому Павлівського лісництва державного підприємства «Володимир-Волинське лісомисливське господарство» Миколі Конону за запрошення зробити спільно хорошу справу, а також за гарний настрій, хороші емоції та спілкування, повідомляють на сайті РДА.

Фото з сайту Іваничівської райдержадміністрації




коментарів: 4
  1. Щиро вдячні адміністрації за те, що відновлюють лісові насадження. Якби не ви – була б в нас Сахара безліса. Особлива вдячність і уклін за організацію головній саджальниці. Х%р шо в нас росло б якби не ви.

  2. Ржу не можу
    1,6 га засадили дубами! Вони ср…ми поприростали до крісел і одні наради-поради проводять. А це для картинки. Погода така, що собаку на вулиці не втримати, а ті робооотяги “засадили”
    Не смішіть людей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота