<

“Почнемо працювати, буде все нормально – тоді скажу, що вона найліпша”, – Бадзюнь про голову Іваничівської РДА

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:33 | 12.12.2016 / Іваничі / , , , , /
Перегляди
3
/ коментарів 6

12-го грудня під час представлення голови Іваничівської РДА Лілії Кревської не обійшлось без словесної перепалки між головою Іваничівської райради Андрієм Бадзюнем та губернатором області Володимиром Гунчиком.

Від початку у своєму виступі Гунчик ставив акцент на тому, що не сприймає конфліктів між представниками різних гілок влади.

“Нам треба говорити про консолідацію, підтримку і розуміння. Немає в голови адміністрації конфлікту з Бадзюнем, незважаючи на те, що вони в різних політичних колах. Правильно, Андрій? І я не хотів би, щоб цей конфлікт хтось створював, бо комусь він потрібен”, – сказав губернатор.

Натомість голова Іваничівської районної ради, привітавши Лілію Кревську, ясно висловив свою позицію щодо призначення і нагадав Гунчику про свої образи.

“Знаєте, цього року по лінії ради дуже багато коштів в наш район прийшло. Хочу, щоб і по лінії адміністрації приводили кошти в район.

Пам’ятаю 2015 рік, як Володимир Петрович дякував мені за роботу, і я казав, що тут живу, це мій район і нікуди звідси не діваюсь. І буду відстоювати інтереси своєї громади. Тому я ще раз повторю.

Це наш район, наша громада, давайте будемо спільно працювати на благо нашого району!

До мене підходили журналісти із питанням, як відношуся до Лілії Кревської. Звісно, я інтерв’ю не дав. А чому я маю давати? По-перше, людини не знаю, не бачив, і нічого не скажу про неї – ні хорошого, ні поганого. Почнемо працювати, буде все нормально – скажу, що вона найліпша”, – виступив голова райради.

Як людина вища за посадою, Гунчик дозволив собі перебити Бадзюня та підказати: до жінки треба відноситися толерантно з повагою і завжди трохи нахиляти голову перед нею, навіть якщо вона не керівник.

“Голова РДА не була призначена за моїм поданням, її призначив президент. Дві гілки влади повинні співпрацювати. Головним лейтмотивом цього є позиція людей”, – сказав губернатор.




коментарів: 6
    • Як що буде ??? Спитайте в Лесі Лелюковоі….. Яка при різних керівниках працювала но Царю служити не хотіла

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота