<

Під лісом неподалік Литовежа чоловік викинув три причепи сміття: голова громади викликала поліцію

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:34 | 23.03.2021 / Іваничі / , , /
Перегляди
14
/ коментарів 6

В Литовезькій громаді місцеві мешканці засмічують територію сіл й таким чином утворюють стихійні сміттєзвалища.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці написала голова громади Олена Касянчук.

За її словами, один з жителів вивіз й викинув три причепи сміття спочатку на господарському дворі, неподалік якого живуть сім’ї з дітьми, а після зауваження «виправив ситуацію»: й перевіз його під ліс. Через такі дії чоловіка викликали поліцію.

“Невже так модно викидати сміття в лісі, полі, меліоративному рові, за зупинкою і т.д? Чимало жителів громади чомусь вважають за норму вивезти сміття будь- куди, прибравши у себе на подвір’ї. Скажіть, будь ласка, чого ви навчаєте своїх дітей, і чого ви від них чекаєте в майбутньому?

Нещодавно мала можливість зафіксувати, як один чоловік з Литовежа вивіз три прицепи сміття та викинув на господарському дворі, неподалік якого теж живуть сім’ї з дітьми.

Думала розійдемось “по-хорошому”, зробила зауваження. Ніби пан Володимир Клєх зрозумів, прибрав, але вивіз не на полігон, а під ліс. Зробила висновок: по-людськи не можна, не доходить. Звернулась в поліцію”, – зазначила Олена Касянчук й опублікувала фото й відео, які підтверджують її слова.

Вона зауважила, що в громаді є комунальна служба, яка вивозить сміття, й попросила мешканців заключати з нею відповідні договори.

“Вибачте за лексикон, не засирайте громаду, нам тут жити”, – наголосила очільниця громади.




коментарів: 6
  1. Європа дуже швидко настане, коли запрацює правоохоронна система – невідворотність покарань(високі штрафи) за вчиненення подібниого роду адміністративних правопорушень.

    • 100%! Приклад тому – узбіччя біля прикордонного пункту, взяти той же Устилуг. Ті самі люди і там і там. Які узбіччя з української сторони загажені, а от з польської – ідеально чисті. Бо там наші свині бояться смітити, бо знають, що покарання неминуче!

  2. Оштрафувати б идора на 2000 неоподатк.мінімумів перед чим заставити розчистити територію від сміття. Але ж де той закон

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

7 Травня, Вівторок