<

Пес задушив в сусідів качок та курей: в Іваничах судили власника тварини

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:36 | 24.03.2021 / Іваничі / , /
Перегляди
342
/ коментарі 2

В Іваничах судили місцевого мешканця, пес якого подушив в сусідів свійську птицю. Суддя не побачила в діях обвинуваченого ознак правопорушення, а відтак справу закрила.

Про це йдеться у постанові Іваничівського районного суду.

8-го грудня 2020 року близько 16:00 на вулиці Львівській в Іваничах собака місцевого жителя забігла на подвір’я сусідів та подушила свійську птицю, чим заподіяла матеріальну шкоду на загальну суму 2 тисячі гривень.

На хазяїна тварини склали адміністративний протокол за порушення правил утримання собаки (Ч. 2ст. 154 КУпАП).

У суд власник собаки не з’явився. Однак, в письмових поясненнях своєї вини не визнав та зазначив, що його безпородний собака перебував на прив’язі на території його господарства, тому ніяк не міг подушити сусідську свійську птицю. За його словами, сусідка особисто до нього не підходила та не робила ніяких зауважень.

У свою чергу потерпіла розповіла, що цього дня вона, пораючись по хазяйству, побачила, як сусідський собака забіг на її подвір’я та задушив три курки та девять качок. Собака був весь у крові та побіг до господарства свого хазяїна.

Однак, вже в суді стало відомо, що дії власника собаки не охоплені ч. 2ст. 154 КУпАП.

Відтак, суд закрив провадження у справі іваничівця про притягнення до адміністративної відповідальності за ч.2 ст.154 КУпАП у зв’язку з відсутністю в його діях складу адміністративного правопорушення.




коментарів: 2
  1. Ну і всьо на нєт і суда нєт)) як то кажуть. А взагалі злочин списуєте на чупакабрів , приносите відфотошоплений фото доказ в поліцію і вільні. І вам спокійно на душі і собаці ситно і журналістам буде про що писати)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

7 Травня, Вівторок
6 Травня, Понеділок