<

Перевізник відмовляється їздити в одне із сіл Литовезької ОТГ через жахливу дорогу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:22 | 6.02.2018 / Іваничі / /
Перегляди
23
/ коментарів 13

Якщо буде така розбита дорога – автобус не їздитиме. Перевізник Юрій Подлевський відмовляється курсувати до села Кречів в Литовезькій ОТГ.

Мешканці Кречева будуть змушені чекати маршрутку біля в’їзду до населеного пункту, оскільки перевізник відмовляється їхати селом через погану дорогу. Це єдиний маршрут, яким люди можуть добратися до міста.

Він пояснив це тим, що через поганий стан шляху, який йде через село, доводиться витрачати значні суми на ремонт своїх маршруток.

Перевізник каже, що люди його розуміють, і хоче, щоб влада почула прохання відремонтувати дорогу.

Як повідомив Юрій Подлевський, звернувшись до голови ОТГ Івана Іванчука, почув у відповідь, що дорогу лише місяць тому грейдерували.

Нагадаємо, що у спілкуванні з журналістами голова Литовезької громади повідомляв, що вже цього року планується здійснити частковий капітальний дороги О030317 Морозовичі – Кречів – Мовники на ділянці Кречів – Мовники.

“Прикро, що маючи громаду на кордоні з Польщею, у нас досі немає нормальної дороги. Потрібно почати хоча б із декількох кілометрів якісної асфальтованої дороги.

Вона потрібна для сполучення сіл громади з центром ОТГ, бо ми знаходимося в інвестиційно привабливому місці, тому маємо перспективу розвитку туризму”, – зазначив він.

Наразі питання щодо маршруту автобуса вирішується. “БУГ” слідкуватиме за перебігом подій навколо цієї ситуації.




коментарів: 13
  1. Ага, місяць тому грейдерували, якраз на новорічно-різдвяні свята))) Та ще й напевне вночі, так щоб ніхто не бачив

  2. А Іванчук перед виборами на голову отг ходив по хатах та обіцяв людям зробити дорогу аби тільки вони за нього проголосували а він народ обманув дуже шкода люди в ньому розчаровані…….

  3. Насправді, ця фотосесія для того,щоб підвищити тарифи за проїзд, а страждають мешканці села. Ну хто робить дорогу в мороз?!!!

  4. для початку потрібно щебінь завести великої фракції та позасипати великі ями і за слова свої потрібно відповідати пообіцяв людям дорогу то зроби

  5. Совісті немає не у перевізника не у Іванчука, а потерпають від них прості люди яким треба перейти через усе село щоб добратися до маршрутки, у якій дуже часто і голці нема де впасти, перевізник набере стільки людей що здасться що маршрутка розійдеться по запчастин. І де той комфорт на ті чотирнадцять гривень що ми платимо за дорогу?І чому деякі шофер губляться пасажирам?

  6. Кругом дорога (добра) і на Жучці і на початку Мовникова і в кінці Мовникова тільки в Кечеві не проїзні ями. По всіх правда і не правда перевізник хоче підняти плату за проїзд. Чомусь в літаку і дорога добра і все перевізника влаштовували. Чому так?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Травня, Субота