<

[ОНОВЛЕНО] Поліцейські затримали на хабарі заступника начальника Іваничівського військкомату

15:20 | 18.07.2023 / Іваничі / , /
Перегляди
20136
/ коментарі 3

Співробітник Володимир-Волинського РТЦК та СП та спеціаліст Камінь-Каширського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді вимагали від волинянина понад 25 тисяч гривень за звільнення від військової служби в ЗСУ під час мобілізації.

8-го липня фігурантів викрили на хабарі правоохоронці. Як повідомили БУГу у пресслужбі поліції Волинської області, частину коштів вони отримали на карту, їх було затримано на отриманні чергового траншу.

Вирішується питання про оголошення їм підозри за ч. 3 ст. 368 (одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України та обрання запобіжного заходу.

Оновлено. На Волині затримали на отриманні неправомірної вигоди (ч. 3 ст.368 КК України) заступника начальника Іваничівського РТЦК та СП. Про це пише «Волинь Online».

Зараз вирішується питання обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.




коментарів: 3
  1. В нашому маленькому селі куча всяких причепінських – в ТЦК море народу, біля ТЦК якась ще там рота вояк, незрозуміло що взагалі роблять , бовтаються без діла та жеруть на халяву разом із військоматом, також якесь там ще ДФТГ завалялось. Для чого вони всі тут, це уйма дармоїдів і протирачів штанів. І кожен рахує себе пупом землі, “рішалом” великим, ось і результат слава Богу виплив. Може розженуть половину хоть, хай йдуть щось корисне роблять а не на шиї держави та громади такі бики сидять.

    • Томашевську тобі в куми! Давайте ще напишіть скільки в роті охорони людей і де і як. Вже як боретеся за щось там, то вмикайте голову!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок