<

Новообрані депутати та голова Литовезької ОТГ склали присягу: результати першої сесії

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:43 | 19.11.2020 / Іваничі / , /
Перегляди
20
/ Коментарі відсутні

18-го листопада відбулася перша сесія Литовезької сільської ради восьмого скликання, на якій новообрані депутати та голова сільради урочисто склали присягу.

Насамперед, голова Литовезької територіальної виборчої комісії Лілія Романовська оголосила про підсумки виборів депутатів та сільського голови на місцевих виборах 25-го жовтня.

Новообрані 20 депутатів та голова Олена Касянчук склали присягу. Два депутати були відсутні з поважних причин. Усього до складу Литовезької сільської ради VIII скликання увійшло 22 депутати.

Опісля Олену Касянчук та депутатів Литовезької сільської ради привітали голова Іваничівської райдержадміністрації Микола Смаль, помічник народного депутата Ігоря Гузя Андрій Бокоч та колишній сільський голова Литовезької сільської ради Іван Іванчук.

Вони побажали депутатам та сільському голові успіхів, наснаги та плідної праці.

Потому, місцевий священник отець Василь благословив представників громади на подальшу роботу.

Також під час сесії таємним голосуванням обрали нового секретаря Литовезької сільської ради – Мирославу Жукову.

Під час пленарного засідання новоутворена рада ухвалила регламент роботи Литовезької сільської ради VIII скликання, обрала нового керуючого справами виконавчого комітету Литовезької сільської ради, яким став Тарас Грицик, обрали персональний склад виконавчого комітету в кількості 8 чоловік та затвердила старостів:

  • Заставненського старостинського округу – Ольгу Райко;
  • Заболотцівського старостинського округу – Олександра Цибуховського;
  • Мовниківського старостинського округу – Юлію Мельник.

Насамкінець, новий склад депутатів сільської ради своїм рішенням затвердив склад постійних депутатських комісій Литовезької сільської ради.

Нова голова сільради Олена Касянчук у коментарі БУГу розповіла, що найпершими її завданнями є упорядкування структури й штату сільради, а також формування бюджету громади на новий 2021 рік.

«Упорядкуємо структуру й штат сільської ради. Потрібно обрати й затвердити заступників сільського голови. А потім спільно з керівниками установ, керуючим справами виконкому і старостами над бюджетом громади. Адже це найважливіше.

В нас лишився лише місяць, тому ми мусимо затвердити наш бюджет. А вже потім, залежно від того, як ми його сплануємо, формуватиметься наша робота на наступний рік», – зазначила Олена Касянчук.

Нагадаємо, напередодні виборів Олена Касянчук побувала у студії БУГу і розповіла про роботу в Литовезькій ОТГ та плани очолити громаду.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 Травня, Неділя