<

Навчальні заклади Іваничівщини отримали техніку та спортінвентар

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:45 | 2.02.2021 / Іваничі / , , /
Перегляди
9
/ 1 коментар

Пмічник народного депутата Ігоря Гузя, депутат облради – Андрій Бокоч побував в школах і садочках колишнього Іваничівського району. Дізнавався проблеми і потреби навчальних закладів громад та передав техніку та спортивний інвентар, придбані за ініціативи нардепа та фінансової підтримки Фонду Ігоря Палиці «Тільки Разом».

Так, в Поромівській громаді Андрій Бокоч відвідав Будинок культури «Бужанка» й передав його очільниці музичну апаратуру на 20 тисяч гривень.

У Литовезькій громаді побував у ліцеї села Заболотці. Цьому навчальному закладу Бокоч вручив спортивне обладнання, яке вартує 10 тисяч гривень. Спортивний інвентар передав і школі Литовеж.

В Іваничівській громаді Андрій Бокоч відвідав три навчальні заклади. Іваничівському ліцею №2 імені Юрія Лелюкова він передав плазмовий телевізор, початковій школі гімназії №1 – спортінвентар (ворота), а дитсадку «Калинонька» два порохотяги і дві праски.

Як зазначив помічник народного депутата, навчальним закладам придбали те, що вони просили і те, що їм було необхідне для покращення навчально-виховного процесу.

Під час візиту Бокоч оглянув приміщення навчальних закладів, поспілкувався з їх очільниками, поцікавився їхніми проблемами.

Директори шкіл та дитячих садочків подякували за цінні подарунки і зазначили, що отримана техніка і спортінвентар їм були дуже потрібні й тепер дітям на уроках буде значно легше й цікавіше навчатися.




один коментар
  1. Очень красивая женщина на заглавном фото.
    Если б ещё за своей осанкой следила, была бы сногсшибательной красоткой!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота